Connect with us

Музика

Концерт на ABBATH в София на 26 януари

Avatar

Публикувано

на

BGTSC представя: концерта на ABBATH, който ще се състои от 19:30 часа на 26 януари 2016 година в столичния клуб Mixtape 5. Събитието е част от турнето по представянето на едноименния дебютен албум на групата, който се очаква да излезе дни преди гостуването у нас.

ABBATH е новата група на бившия фронтмен на IMMORTAL – Abbath Doom Occulta (с истинско име Olve Eikemo). В момента формацията се състои още от басистът KING (с истинско име Tom Cato Visnes познат ни от GORGOROTH и GOD SEED) и барабанистът CREATURE (Kevin Foley, член на Disavowed и Benighted). Наскоро ABBATH  пуснаха за свободен стрийм „Winter Bane”, първото от деветте размазващи нови парчета от едноименния дебютен албум, който всички очакваме на 22 януари 2016 година. Албумът се издава от Season Of Mist и вече може да бъде закупен на предпродажба в различни варианти и луксозни издания.

Предстои ни да видим едни от най-очакваните музиканти!

[media-credit id=2 align=“alignleft“ width=“300″]abbath-300x250[/media-credit]

Билети за шоуто се продават вече онлайн и в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили,  Technopoilis,Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на Изи Пей,  билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно на бензиностанции OMV.
В момента и до 12:00 часа на 19 ноември цената на билетите ще е 35 лева, като след това до 24 декември тя ще бъде 40. След това и до 25 януари(включително) билетите ще се продават по 45 лева. В случай на налични места в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 50 лева.

 

Advertisement

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои оповестяването на подробности.

 

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!
Официално видео на ABBATH:

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement