Connect with us

Музика

Концерт на MICHAEL ANGELO BATIO в България

Avatar

Публикувано

на

MAB 20150301 BG 1

MAB 20150301 BG-1BGTSC с удоволствие Ви представя страхотния Michael Angelo Batio, който ще гостува с известната си двойна китара за първи път у нас на 1 Март тази година. Концертът и срещата му с феновете ще се състои в столичния Бар RockIT от 20.00 часа. 

Michael Angelo Batio е един от създателите и пионерите на китарната „Shred” техника. Известен е с невероятната техника и майсторство на грифа и изключителната бързина с която свири. Също така е познат и признат като уникален шоумен, използващ и техниката „Over-Under“, както и способността да свири на двойна и четворна китара, използвайки и двете си ръце в различни позиции и стилове. Трябва да се отбележи и приноса му в китарния свят с издадените DVD серии инструкции и уроци, наречени „Speed Kills“,  показващи как да овладеете „Shred” техниките и изкуството на мълниеносното свирене. Всички негови техники за свирене и иновации, които той показва и пресъздава за първи път в своите уроци и инструкции, както и в изпълненията на живо, много бързо се превръщат в задължителни  „стандартни техники” сред топ китаристите в целия свят.

Майкъл e създател, а и първият изпълнител на двойната китара(Double-Guitar), а по-късно и на четворна китара(Quad-Guitar). На 2 февруари 2012 година модела  Michael’s Dean “Jet” Double-Guitar е изложена завинаги в Rock and Roll залата на музея на славата в Кливланд, Охайо, САЩ!

Избран за NO. 1 SHREDDER OF ALL TIME! От списание Guitar One, един от „Top 100 Greatest Metal Guitarists of All Time“ на списание Guitar World, част от „20 Greatest Shredders of All Time“ на списание Total Guitar. Победител и избран с гласовете на читателите в категорията „Best Shredder“ на списание Guitar World Magazine и получил наградата от над 440’000 участвали читатели на списание Guitar World за „НАЙ-БЪРЗИЯТ КИТАРИСТ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА” („Fastest Guitarist of All Time“).

Билетите са в продажба от днес по електронен път и в мрежата на Eventim в цялата страна. На касите в Germanos, Пикадили, Orange, Фотосинтезис, Easy Pay, Техномаркет, Technopolis, OMV, Office 1 Superstore, Usit Colours, Магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Билетите ще са на цени от 30 лева до 10 февруари. От 10 февруари до деня преди концерта – 35 лева, а в случай на налични билети в деня и на мястото на събитието ще са по 40 лева.
Предстои оповестяването на още подробности!

Advertisement

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билетите и спазването на реда в клуба!

 

Официален клип:

Continue Reading
Advertisement