Connect with us

Музика

“100% АКАГА” в НДК

Avatar

Публикувано

на

Akaga---snimka---Neli-Kurteva

Марката за качествена музика, парти и добро настроение “Акага” ще присъства на 100% на концерта на групата, който ще се състои на 15 май в Зала 3 на НДК. Елитните музиканти подготвят шоу с най-големите им хитове през годината и са решени във вечерта на концерта да правят това, което могат най-добре – да накарат публиката да се забавлява максимално и да запази силен, позитивен спомен от преживяването.

Програмата включва селекция от най-големите хитове на Акага през годините, като започнем от “Летище”, “Cuba Libre”, преминем през “Пътувам”, “Един ден”, “Jazz Is A Teacher”, “Време за море” и стигнем до “Rockabilly” и “100% Funk”. На концертът ще бъде представен новия летен сингъл на Акага, върху който заедно с продуцентите си от Монте Мюзик работят.

Специални гости на концерта ще са бившите членове на групата – Ясен Велчев и Калин Вельов, както и певците, с които са имали общи проекти – Графа, Дичо, Майкъл Флеминг – Lexus и др.

За пръв път на концерт на Акага ще има подгряваща група – нашумялата напоследък банда Funky Miracle, които Акага винаги са подкрепяли и промотирали като новата надежда на българската фънк и джаз сцена.

Билетите за концерта вече са в продажба и са на цено от 15, 20 и 30 лв.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement