Connect with us

Общество

Корабът на приключенията акостира в Пловдив

Avatar

Публикувано

на

Лятното пътешествие на трима необикновени герои, които искат заедно да опознаят големия свят, продължава. Кукленият музикален спектакъл „Роден под щастлива звезда” ще зарадва малчуганите от гр. Пловдив и техните родители с представление на 28.06.2020 г. (неделя) от 16:30 ч. в “Сцена в Jazz-a” (гр. Пловдив, ул. Гладстон № 1). Тримата верни приятели ще разкажат на децата своята вълнуваща приключенска история. Заедно те ще преодолеят страховете си, ще следват смело порива на своето сърце и ще научат колко силно може да бъде приятелството.

„Роден под щастлива звезда” е първото представление от трилогията „Приключения с кораб” по текстове на Туве Янсон, което е по драматизация и режисура на актрисата Маргарита Петрова. Героите и техният вълшебен свят са създадени от сценографа Здравка Кантарева. Песните и музиката са дело на Милена Великова и Сиана Атанасова. Фотографиите на Спасияна Сергиева, които може да разгледате на съпътстващата изложба, ще представят творческия процес по създаването на спектакъла.

Продължителността на представлението е 60 мин.

Продължителността на творческата работилница: 40 мин.

Вход: 10 лв. (общ билет за дете родители)

Advertisement

Телефон за връзка: 0889 814 255; 032 594 779

Представлението се реализира с финансовата подкрепа на програма „Дебюти“ на Национален фонд „Култура“ и с партньорството на Фондация „Пространства“.

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/1199858140348360/

Continue Reading
Advertisement