Connect with us

Музика

Кралете на лаунджа THIEVERY CORPORATION с концерт в София

Avatar

Публикувано

на

Thievery 2018 Credit JenMaler HiRez

Rob Garza и Eric Hilton, снимка: Jen Maler

Култовото дуо THIEVERY CORPORATION се завръща у нас с нов албум и концерт под открито небе на 2 юни в Парка на Летище София.

Българската публика ще е една от първите в света, пред която Thievery Corporation ще представят чисто новия си албум – “Treasures from the Temple”, който излиза на 20 април 2018 и е естествено продължение на прекрасния албум на бандата от 2017 – “The Temple of I & I”.

Новият албум излиза на бял свят на 20 април, а най-запалените меломани могат да го поръчат предварително от: https://thieverycorporation.com/treasures

Видеото към първия сингъл от албума „Voyage Libre“ с ефирните вокали на LouLou Ghelichkhani можете да гледате тук:

Advertisement

Thievery Corporation се сформира през далечната 1995 г. и водени от съвместната си страст да създават музика с отличително емоционално и еклектично настроение, Ерик Хилтън и Роб Гарза прекарват заедно повече от две десетилетия, изграждайки своя собствен музикален храм, в който преплитат Reggae, Lounge, Dub, Bossa Nova, Afro-Beat, Тrip-Hop, Аcid Jazz с индийски, бразилски и арабски мотиви…

На открито в Парка на Летище София ще се насладим на живо на култовите „Warning Shots“, „The Richest Man In Babylon“, „Lebanese Blonde“, „Until The Morning“, „Sweet Tides“, „Amerimacka“, „All That We Perceive“,“State Of Our Union“, „Revolution Solution „, „Liberation Front „, „El Pueblo Unido“, „Is It Over“, „Exilio“, „Shadows Of Ourselves“, „En Simple Histoire“, „Facing East“, „The Numbers Game“, „Mandalla“, „Letter To The Editor“.

С течение на годините американските гиганти THIEVERY CORPORATION се превръщат в уникална и хипнотична звукова емблема, която продължава да влияе на поколения продуценти и изпълнители. Дуото не спира да записва, да оглавява големи музикални фестивали като Coachella и Lollapalloza, да  си сътрудничи с артисти като Пери Фарел, The Flaming Lips и Дейвид Бърн и остава едно от най-почитаните имена на съвременната музикална сцена.

Входът за събитието ще бъде изграден в непосредствена близост до изхода/входа на метростанцията, спирката на автобуси 84 и 184, както и паркинга на Терминал 2, а вратите за всички фенове ще отворят точно в 21.00ч. на 2 юни.

Advertisement

Събитието във Facebook следете тук: https://www.facebook.com/events/189294721674848

БИЛЕТИ:

Билети „Ранно пиле“ на цена от 55 лв. може да намерите само в магазин ЯКО (гр. София, ул. „Граф Игнатиев“ №43).

Стандартни билети от 60/65 лв. в цяла България от мрежата на Ticketportal.bg и на касите на билетопродавача в НДК, ОМW, На Тъмно, книжарници Booktrading и онлайн директно от: http://bit.ly/ThieveryCorporationSofia2018

В продажба е и VIP пакет за концерта на цена от 120 лв., който дава право на феновете приоритетен достъп, специален бадж за концерта, достъп до ВИП зоната, която ще е с директна видимост към сцената и отделен бар.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement