Connect with us

EDM

Кралете на Tomorrowland идват в София с грандиозно шоу

Avatar

Публикувано

на

tomorrowland approved dvlm

снимка: ПР

Диджеите номер 1 – Dimitri Vegas & Like Mike ще тестват здравината на Арена Армеец на 23 май с шоуто си SMASH THE HOUSE

YALTA CLUB продължава да спазва традицията си и всяка година да ни запознава с най-добрите диджеи в света. Сега е ред на най-популярните лица на фестивала Tomorrowland и избраните за най-добри диджеи през 2015 година, Dimitri Vegas & Like Mike да стъпят за първи път в България. Любимци на EDM публиката по цял свят идват у нас с легендарното си шоу SMASH THE HOUSE в компанията на добре познатите ни Sunnery James & Ryan Marciano и набиращото голяма популярност напоследък холандско дуо DubVision.

През 2015 година Dimitri Vegas & Like Mike стават първото и единствено до момента дуо, което печели най-престижната награда в света на електронната музика в класацията на “DJ Mag Top 100 DJs”. Следват множество турнета и рекорди, като най-впечатляващ е този поставен в Германия – 45 000 души посещават шоуто им на стадиона на футболния Шалке 04, което към този момент го прави най-посетеното solo DJ шоу в Европа. Всяко едно от представленията на двамата белгийци е съчетано с много пироефекти и диалог с публиката.

Билетите са вече в продажба на цени от 45 до 80 лева и могат да бъдат закупени от OMV, YALTA CLUB и Eventim.bg

Advertisement

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.