Connect with us

Музика

Кралят на Дръм и Басс музиката Andy C за първи път в София

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

След грандиозното начало на годината, от HMSU подготвят следващото специално парти. За първото си шоу в София пристига Andy C – безспорният номер 1 диджей през последното десетилетие! Когато става въпрос за Дръм и Басс музика и култура, неговото име изпъква над всички останали. Редица хитове, десетки награди, безброй разпродадени фестивали и събития, милиони фенове навсякъде по света – това е само малка част от описанието на един от най-значимите електронни диджеи в наше време. Последните му ALL NIGHT събития разпродадоха всички най-големи концертни зали в Англия, а за дебютното си участие в София виртуозът ще представи 3 часов сет в своя неподаржаем стил.

Освен големия Andy C, на сцената ще излезе и друг артист на RAM Records – утвърденият талант Hamilton. Уникалната вечер ще бъде ръководена от MC Tonn Piper, а освен тримата гости от Великобритания, зад пулта ще видим и голяма част от представителите на HMSU, които ще демонстрират родните разбирания за модерен саунд.

RAM Records стартира през 1992-ра година, когато младият артист Andy C решава да създаде своя собствен лейбъл, чрез който да издава авторската си продукция. Първоначално той по нищо не показва, че ще се превърне в една от най-уважаваните дръм и басс марки в световен мащаб. В началото на 90-те години компанията разполага с няколко издадени парчета и лого, нарисувано от сестрата на Andy C. 20 години по-късно RAM Records е едно от имената, които определят модерното звучене на цялата международна дръм и басс сцена, свързано с изграждане и развиване на имена като Chase & Status, Wilkinson, Calyx & Teebee, SubFocus, Audio и много други.

Датата на събитието е 2 април 2016 – 22:00 ч., а мястото – Студио “Орфей”, София. То е лесно достъпно и се намира на 10 минути от метростанция Жолио Кюри .

Advertisement

Билетите за събитието са в продажба в мрежата на Eventim и магазините 4:20 Shop и Break Piont. Промоционалните пропуски на цена от 15 лв. свършиха за 10 часа, а тези от 25 лв. – след седмица. Сега можете да закупите билет за 35 лв., но трябва да побързате, защото капацитетът е ограничен и остават само 400 броя. Организаторите не изключват вариант, при който на входа билети да не се продават изобщо.

Повече информация на: https://www.facebook.com/events/1032078903500325/

Continue Reading
Advertisement