Connect with us

Lifestyle

Крисия Тодорова – специален гост и член на журито в конкурса Малка Мис и Мистър България!

Avatar

Публикувано

на

IMG 8633

Крисия – звездата – идол на децата ще пристигне в Златни пясъци специално за конкурса и ще прекара един ден с тях, за да ги подкрепи и да оцени тяхното представяне.

Невероятната млада певица ще зарадва участниците и гостите на конкурса с изпълнение на най-новите си песни. Участниците са подготвили танц за откриването на спектакъла върху песен на любимата Крисия- надяват се да я изненадат приятно!

Конкурсът Малка Мис и Мистър България се провежда за 17-та поредна година и е форум за изява на деца от 4 до 18 години. Те пристигат от цялата страна след проведени регионални конкурси и кастинги. Паралелно се провежда и Арт фестивал NEW STARS, в който участниците проявяват своите индивидуални таланти. Крисия е поканена за член на журито на двете събития.

Над 60 деца от всички краища на България ще се съберат от 9-ти до 13-ти септември в Златни пясъци за конкурса Малка Мис и Мистър, Мис и Мистър Тийн България 2019.

Организатор и лицензиант на конкурса е Агенция Интерсаунд. Официален домакин на конкурса за пръв път е супер луксозния хотел Аргищ Партез – Златни пясъци. Финалния спектакъв е на 12.09. на открита сцена между басейните на фона на атрактивната архитектура на хотела-домакин. Участниците от 15 града са класирани да представят своите родни градове от регионални конкурси, както и национален кастинг.

Advertisement

Децата ще прекарат няколко незабравими дни в подготовка за финала. Предстои интересна програма: Парад на градовете – делегациите се представят с оригинални програми, Весел карнавал за деца и родители, Арт фестивал NEW STARS 2019 ще се включат по-голяма част от участниците – песни, групови и индивидуални танци, хореографска подготовка и разбира се – време за плаж и море. Финалният спектакъл ще протече в три тура : Атрактивно откриване с танц на участниците, облечени в униформа на конкурса, атрактивен дизайн и грейнали детски лица. . Втори тур- представяне в народни носии и третото, най-впечатляващо дефиле ще превърне сцената в приказен замък – принцове ипринцеси в чудни бляскави рокли ще завладеят сърцата на публиката.

В журито на конкурса са поканени :Наско Лазаров – Про файл, Мис България 2016 и Вицемис Планет 2017 Габриела Кирова, Мис Варна 2019 – Румяна Данаилова, Best Model of the World 2016 Симона Милова, Десислав Димитров – ПИАР, Георги Друмев – Друм мюзик, модни специалисти, артисти, представители на хотела-домакин, журналисти и спонсори. Председател на журито е г-жа Ирина Папазова, Президент на Агенция Интерсаунд. Специални гости, които ще имат честта да връчат короните на победителите са Бриана Петрова – Little Miss Planet 2019 Grand Prix,Естер Лазарева – Little Miss Nations 2018 , Никол Проданова – Little Miss Planet 2018, Самуил Чешмеджиев – Little Model Earth 2017, Денис Несторов – Малък Мистър България 2015 г.

Водещи на конкурса са отново Сузан Джемил-Top Teen Model of the Planet 2018 – и Йордан Папазов.

Победителите от конкурса ще получат правото да представят България в редица международни форуми: Little Miss Nations – Бразилия, Little Miss United World – Испания, Top child model of the Planet-Грузия,Little Miss & Mister Galaxy, Little Miss & Mister Planet , Little Model Earth – Индия, Prince & Princess International 2017 – Тайланд Festival Model & Talent World-Анталия и други.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement