Connect with us

Tехнологии

Кристални, стилни, цветни: AOC представя два нови премиум 4K UHD дисплея

Avatar

Публикувано

на

U2777PQU ftl2 m

снимка: PR

AOC, една от глобалните топ марки на пазара на дисплеи, добавя два нови премиум 4K UHD модела към своята награждаваната серия 77. С 3840 x 2160 пиксела 68.6-сантиметровият (27″) AOC U2777PQU и 81.2-сантиметровият (31.5″) AOC U3277PWQU предлагат ултра детайлна резолюция, която е четири пъти по-висока от Full HD. Благодарение на високата пикселна плътност на дисплеите, потребителите могат да разполагат с повече работно пространство, което повишава продуктивността. В допълнение към отличното качество на изображението, всеобхватните ергономични функции и технологията AOC Flicker-Free правят тези стилни монитори идеални за всички потребителите, търсещи прецизни и детайлни изображения, както и удобен монитор за по-здравословна работа.

Детайлни, прецизни и живи изображения
AOC U2777PQU (27) и AOC U3277PWQU (31.5) използват съответно висококачествени IPS и AMVA панели с 4K UHD резолюция (3840 x 2160 пиксела) и съотношение на страните 16:9. Мониторите възпроизвеждат живи изображения с над 1 милиард цвята (Real 8-bit+FRC) и 100 % покритие на цветовият спектър sRGB. AMVA панелът на AOC U3277PWQU предлага дори още по-богато цветово възпроизвеждане с 95 % покритие на NTSC диапазона. В допълнение, високата резолюция на дисплеите осигурява повече работно пространство на десктопа. Така графичните дизайнерите и фотографите могат да видят четири пъти повече детайли от едно изображение, без нужда да увеличават, което прави професионалното редактиране на изображения по-приятно и прецизно. По подобен начин потребителите, които работят с приложения с много данни или с множество програми едновременно, могат да се възползват от по-голямото екранно пространство, което е подчертано от почти безрамковия панел на AOC U2777PQU. Широките зрителни ъгли позволяват добра еднородност на цветовете от почти всякакъв ъгъл. И двата дисплея са подходящи за употреба в офис среда, където мониторите се наблюдават от различна перспектива. Всеки от моделите идва с честота на опресняване 60 Hz и кратко време за реакция, което прави дисплеите подходящи и за геймъри, които искат да се възползват от кристалните 4K графики.

Удобно и продуктивно офис преживяване
AOC U2777PQU и AOC U3277PWQU са снабдени с множество ергономични функции, които дават на потребителите комфорт при работа. Всеки от дисплеите предлага настройка на височината, завъртане, обръщане и накланяне, които позволяват адаптиране към индивидуалните предпочитания за седене на всеки. Това осигурява допълнителен комфорт, особено по време на по-продължителни работни сесии. Технологията AOC Flicker-Free настройва яркостта на монитора, за да намали трептенето и да елиминира дискомфорта и умората на очите. И двата дисплея разполагат с богат набор от входове, което позволява на потребителите да ги свържат към най-различни устройства. Освен DisplayPort, HDMI 2.0, DVI и VGA, всеки модел предлага и USB 3.0 конектори за бърз трансфер на данни и зареждане на мобилни устройства. За още повече продуктивност AOC U3277PWQU е снабден с възможности PiP (Picture-in-Picture) и PbP (Picture-by-Picture), позволяващи на потребителите да възпроизвеждат съдържание от два различни източника едновременно – съответно във вграден прозорец или на разделен екран. 4K UHD резолюцията осигурява на картината и от двата източника достатъчно детайли, което прави многозадачността по-лесна отвсякога.

AOC U2777PQU и AOC U3277PWQU ще са налични през септември 2016 г. на препоръчителни крайни цени от съответно 1299 и 1399 лв. с ДДС. Както за всички свои дисплеи, AOC предлага 3-годишна гаранция със замяна на място.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement