Connect with us

Музика

Кристо и Орлин Павлов със съвместно парче и видео – Виж кво стана

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Нов хит се задава на българската музикална сцена! Заявката направиха Кристо и Орлин Павлов на премиерата на съвместното си парче „ВИЖ КВО СТАНА“, която се проведе на 22 февруари в столичния Candy Club.

Музиката е композирана от Jay Cee и Rachel Row, чиито имена напоследък са замесени в най-актуалните български хитове. Автор на текста е Кристо.

На премиерата беше представено и провокативното видео към парчето, което е заснето на различни локации в София. Идеята и заснемането на клипа са дело на Кристо и Jonas Talkington. В лентата се лее много шампанско, в компанията на изкусителните момичета от Балет 99 PROBLEMS и последен модел спортни коли Maserati. Главни роли във видеото имат и Тодор Батков-младши и неговият съдружник Георги Пандуров. Те са партньори на продукцията със своята фирма „Чистота Комфорт“ ООД.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“640″][/media-credit]

„Благодаря на всички партньори и приятели за подкрепата и големия професионализъм. Специални благодарности на Rachel Row за страхотното канто към парчето!“, каза на финала Орлин Павлов.

Advertisement

„Искам да благодаря за страхотната работа на Орлин. За първи път работя с него и съм възхитен от неговия музикален талант и класа“, сподели пред гостите си Кристо.

Освен участниците в клипа, промоцията уважиха много журналисти, колеги и приятели на Кристо и Орлин, между които Поли Генова, Константина Живова, Ники Кънчев, Весела Нейнски, Кристина Димитрова, Христина Ванчева, Мария Грънчарова, Играта, Dia, Джуджи, Мага, Дарин Ангелов, Rachel Row, Цецо Елвиса и други.

КРИСТО ft. ОРЛИН ПАВЛОВ и „ВИЖ КВО СТАНА“ можете да гледате тук:

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement