Connect with us

Кино

Крис Прат в ДЖУРАСИК СВЯТ

Avatar

Публикувано

на

jurassicworld12

Секссимволът от „Пазители на Галактиката“ Крис Прат ще оглави догодина ДЖУРАСИК СВЯТ

След огромния касов успех на „Пазители на Галактиката“ (418.6 млн. щ.д. глобален бокс офис до момента) и възторжените отзиви на зрители и критици (8.7 рейтинг в IMDB и 92% одобрение на критиците в Rottentomattoes.com), Холивуд се сдоби с най-новия си секссимвол. Актьорът Крис Прат, доскоро познат най-вече от комедийния сериал Parks and Recreation и изваял атлетично тяло специално за ролята си на скитащия се бандит Питър Куил, изведнъж се превърна в глобална знаменитост.

Наскоро актьорът публикува туит „Ще се видим догодина. Звездния повелител“ със снимка, в която отново демонстрира холивудски сексапил. Тийзърът е един от първите кадри от продукцията ДЖУРАСИК СВЯТ, чийто снимки приключиха преди броени дни. Продължението на хитовата лента на Стивън Спилбърг ще се появи в кината през юни догодина, 22 години след дебюта на „Джурасик парк“, който се превърна в емблема на цяло едно поколение. Този път режисьор ще бъде Колин Теворо. Легендата Стивън Спилбърг, обаче няма да остане извън снимачния процес на ДЖУРАСИК СВЯТ. „Всеки ден се съветвам с него. Той непрекъснато бълва идеи, рисува нови хрумвания на хартия, а аз ги заснемам“, споделя Теворо. Зрелищната продукция ДЖУРАСИК СВЯТ ще бъде в 3D и IMAX3D формат и се очаква да бъде един от хитовете на лято 2015.

За партньор на Крис Прат за главната женска роля е избрана номинираната за „Златен глобус“ актриса Брайс Далас Хауърд („Терминатор: Спасение“, „Спайдърмен 3“, „Южнячки“). Техните герои са изцяло непознати за публиката. В интервю за американска телевизия Прат разказва, че паркът, познат ни от хита от 1993 г., вече е отживелица и отливът на посетители сериозно притеснява собствениците. За да възвърнат предишната слава на мястото, те инсталират нови атракциони. „И нека ви издам една тайна – нещата не завършват добре“, споделя секссимволът от „Пазители на Галактиката“.

Към актьорския състав на ДЖУРАСИК СВЯТ се присъединяват още Джеймс ДюМон („Клубът на купувачите от Далас“), Винсент Д‘Онофрио („Закон и ред“) и Ирфан Кан („Животът на Пи“). Участие има и френският актьор Омар Си, добил международна популярност с изненадващия европейски хит отпреди две години „Недосегаемите“.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement