Connect with us

Lifestyle

Кулинарен тур за ценители из Франция и Италия с Lidl

Avatar

Публикувано

на

Lidl Summer

Lidl предлага на любителите да експериментират като шеф-готвачи в собствената си кухня с рецепти, повлияни от най-добрите традиции на Франция и Италия. 30 традиционни и деликатесни продукти от двете любими европейски кулинарни дестинации ще бъдат налични във всички магазини на Lidl от 10-ти до 23-ти август.

В основата на френската и италианската кухня стоят качествените продукти, които приготвени с любов и щипка въображение предоставят разнообразни възможности всеки да се изяви кулинарно и да зарадва себе си и близките си с вкусни и здравословни ястия. Паста с миди, прошуто с пъпеш и моцарела, традиционни антипасти с чаша изстудено бяло вино и бързо тирамису за финал са само малка част от лесните и напълно достъпни начини да създадете една незабравима италианска лятна вечер у дома с помощта на Lidl.

За по-напредналите в кулинарията, френската кухня предоставя неограничени възможности – салата с печено козе сирене и плодове, френски гратен от картофи с микс от сирена, крем супа от сезонни зеленчуци със сметана, разнообразие от пастети, поднесени със сладко от боровинки и изстудено розе ще създадат романтична парижка атмосфера, без да се налага да пътувате до там поне в следващите 2 седмици.

Лятото е време за приключения и ваканционно настроение и Lidl предлага на своите клиенти, дори ако не планират пътешествие, да открият духа на Франция и Италия с незабравима кулинарна разходка – Рим или Париж, Ривиерата, Прованс или Сицилия – всички дестинации са на едно пазаруване разстояние по време на кулинарните седмици в Lidl.

Continue Reading
Advertisement