Connect with us

Музика

Култовата група „Тангра“ се завърна на клубната сцена

Avatar

Публикувано

на

Tangra Hacienda 2

фотокредит: Владо Василев

Куп звезди се забавляваха в Hacienda Beach

 Любимата на поколения българи група „Тангра“ напълни до краен предел клуб Hacienda Beach. Публиката в Лозенец запя в един глас “Оловният войник”, “Богатство”, “Нашият град”, „Циркът“ и още много от вечните песни на бандата. След концерта им на плажа в Бургас това бе поредната изява на музикантите това лято, организирана от Димитър Тодоранов.

Константин Марков, Станислав Сланев – Стенли, Дани Ганчев и гост музикантите Иво Чалъков и Стефан Попов /добре познити от Grаvity Co/ свириха до малките часове на нощта и представиха най-големите хитове на „Тангра“  от всичките й периоди – с нова енергия, нов заряд и осъвременено звучене. След повече от 25 години мълчание „Тангра“ се завърнаха ударно на клубната сцена. Петимата музиканти признаха, че публиката в Лозенец е една от най-гостоприемните и обещаха отново да се върнат на малкия плаж в черноморското селище.

За ексклузивната си среща с „Тангра“ в Hacienda Beach бяха дошли тв водещ Ники Кънчев заедно със съпругата си Даниела и тяхната очарователна дъщеричка, тв продуцент Джуди Халваджиян, Мис България Юлия Юревич, поп-певицата Боряна Баташова, художника Стефан Божков и още много от верните почитатели на групата. Съпругата на Стенли, певицата и актриса Людмила Сланева-Локо, бе позиционирана пред самата сцена и бурно аплодираше музикантите до края на участието им.

Advertisement

Петимата от „Тангра“ в момента усилено работят над нов албум, подготвят да изпълнят и някои от новите си парчета за първи път по време на големия си концерт на 1 декември в първа зала на НДК.

Присъединете се към събитията ни във Фейсбук за още подробности.

Continue Reading
Advertisement