Connect with us

Музика

Култовите диджеи Виктор Руиз и Ерик Снео идват в България

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

На 28 април една култова локация – Зимният дворец на спорта в София отново ще се превърне в арена на техно събитие от световно ниво. Очаква ни най-хубавото от техно културата събрано в 10 часа брилянтна комбинация от музиката на страхотни артисти от българска и световна сцена, допълнена с визуални ефекти, светлинно и лазерно шоу.

За музиката организаторите от The Exclusive са направили изключително интересен подбор от гости: Victor Ruiz (един от уважаваните NEW-WAVE артисти в техното който не е освобождавал лидерската позиция в Beatport top- 100 последните 12 месeца), според него тек-хаусът трябва да бъде ритмичен, енергичен и идващ директно от душата и DJ Eric Sneo – известен с уникалните си и вълнуващи сетове, в които използва електронни барабани и различни инструменти.

Victor Ruiz, част от бразилската електронна сцена, е изключително разпознаваем артист с автентично звучене. Начинът, по който миксира зад пулта – с пълна увереност и стил, правят присъствието му на всяко парти осезаемо. С течение на времето стилът му се развива, той интерпретира музикалните си корени по съвременен и футуристичен начин, който е същевременно свеж, вълнуващ и танцувален. Неговият звук стига директно до сърцето на публиката и кара тялото да танцува. Сред соловите му релийзи са „Clutch“ (Octopus), „Nevermind & Red Lights“, „Voyage“ (Сура), „Brujeria“, „Rollercoaster“ и “ Thunderstorm“  и двете издадени от Yoshitoshi Recordings, „Lucky Strike / Easy Riders“ (Herzblut), „Interestellar“ (Sprout Music), също и няколко EP-та: “Orion/Speed” със K.A.L.IL. или “Draco/Serpens”, и двете в „Electric Ballroom“, „The Runner“ с Christian Smith за Tronic; „Soul Seek“ („Sprout“), „Midnight Sun“ (Heinz) или „Music“, „In between“, „Arise“ с D-Nox & Beckers на Sudbeat Music. Един от първите му големи хитове е „I look into you“, издадена от Sprout Music. Друг огромен успех е запомнящият се трибют за покойния Robert Miles и неговата класическа „Children“.

Другият ексклузивен гост на събитието е добре познат на клубната музикална сцена още от 1998 г. – DJ Eric Sneo. Увлечението му към музиката започва в ранна възраст, когато се научава да свири да редица инструменти, включително барабани, пиано и акордеон. Неоспоримият му музикален талант го отвеждат до един от най-известните техно клубове в Германия – The Palazzo, където през  1998 г. става резидент DJ. Кариерата му се развива с бързи темпове и през 2002 г. стартира своя собствена музикална концепция – “Tanz Der Familie”. Следват редица вълнуващи музикални проекти и култови хитове, между които „Ciao Bella“ и „Tube Tech – The End“, албумът „Polarity“, невероятна серия от релиизи за някои от най-уважаваните лейбъли в света – 1605, Tronic, MB Elektronics, Phobiq, Agile, Evolution и Transmit, които предизвикват вълна от аплодисменти от меломаните от цял свят. Рядко минава седмица без новите му тракове да се появяват в Beatport Techno Top 100.

Advertisement

DJ Eric Sneo също така е известен с уникалните изпълнения на електронни барабани по време на DJ-сетовете си. Той комбинира своя groovy tеchno стил с цял спектър от акустични и електронни инструменти, включително акордеон, перкусии и диджириду. DJ Eric Sneo е типичен представител на Old-school DJ и продуцентската вълна, но с всяко изпълнение внася нов прочит в звученето на любимата ни електронна музика.

От българска страна зад пулта ще застане култов представител на старото поколение артисти – един от пионерите на българската електронна сцена сцена: ANDREZ.

Другите двама DJ от българска страна са младите таланти – добре познатия продуцент Cristian Craken и любимката на публиката Izabella.

Early Bird билет цена от 15 лв. в  мрежата bilet.bg – https://goo.gl/qCSZQe

Допълнителна информация:  https://www.facebook.com/events/773641816175645/

Advertisement
Continue Reading
Advertisement