Connect with us

Музика

Легендарната рок група ФАКТОР се завръща на сцената!

Avatar

Публикувано

на

faktorЛегендарната рок група „Фактор“ се завръща отново на сцената, след повече от 10 години пауза! Датата е 14 януари, а мястото – голямата зала на club *MIXTAPE 5*, София.
Музикантите обявиха вълнуващата новина за концерта в началото на тази година, а предварителната продажба на билети вече е в сила!

https://www.youtube.com/watch?v=A72VApUKx1U

Обръщаме поглед назад към далечната 1972г., когато  от Веселин Тодоров основава група „Фактор“. През дългите години на усилена работа музикантите издават общо 10 албума, извоювайки призванието за най – награждаваната българска рок група в чужбина, а по-конкретно – САЩ, Англия, Ирландия и др.

https://www.youtube.com/watch?v=tfzcy1Nludo

Сред най-разпознаваемите хитове на групата са парчетата: “Приятели” /възродена с кавъра на група „Елит“/, “Високото момиче”, “Самотният” – извоювала наградата на публиката на Мелодия на годината – 1989, “Главната улица”, “Съседката” и още много други…

https://www.youtube.com/watch?v=ibDj91tdgRA

Advertisement

Във вечерта на дългоочаквания концерт на 14 януари ще чуем всички хитове от едно време, както и песни от предстоящия албум на групата, който ще излезе през 2015 г. Специални гости на сцената ще бъдат Георги Марков от „Щурците“, както и група 7едем.
За да чуем отново онези „момчета 16 годишни“, които с музиката си ще останат завинаги млади.

Билети на предварителна продажба – 15 лв, продажба на място – 20 лв. в мрежата на www.eventim.bg или в касите на компанията.

Continue Reading
Advertisement