Connect with us

Музика

Лейди Гага тръгва на световно турне с “Joanne”

Avatar

Публикувано

на

Joanne WorldTour

Малко след зашеметяващото си представяне на сцената на Pepsi Zero Sugar Super Bowl LI Halftime Show, Лейди Гага зарадва света с новината за мащабно световно турне през 2017 г.

Lady Gaga Joanne World Tour’ ще бъде в подкрепа на новия албум ‎’Joanne’, който излезе през октомври, 2016 г.

Началото на поредицата от концерти ще бъде поставено на 1-ви август във Ванкувър, Канада. На 22-ри септември Гага пристига в Европа, за да изнесе концерт в Барселона, Испания. Следват 13 концерта в Швейцария, Италия, Германия, Белгия, Норвегия, Франция, Великобритания, Дания, Швеция. Последната част от турнето е планирана за ноември и декември в Северна Америка.

Носителката на ГРАМИ и Златен Глобус, поп иконата Лейди Гага е уникален по рода си изпълнител. Тя е една от най-продаваните певици на всички времена с над 30 млн. продадени копия от албуми в световен мащаб и 150 млн. продадени сингли. Гага е и много популярна в социалните мрежи с над 61 млн. харесвания на фейсбук профила й, над 65 млн. последователи в Twitter и над 21 млн. последователи в Instagram. Последният й студиен албум ‘Joanne’  дебютира под #1 в най-престижната световна класация за албуми Billboard Top 200 и това е четвъртият поред # 1 албум в дискографията на изпълнителката.

Албумът  ‘Joanne’ тук: https://gaga.lnk.to/Joanne

Advertisement

Продажбата на билети за ‘Lady Gaga Joanne World Tour’ в Европа стартира на 10-ти февруари.

Continue Reading
Advertisement