Connect with us

Музика

Лео, Михаела Филева, Михаела Маринова и Кристиян Костов призовават учениците да се движат

Avatar

Публикувано

на

Jaggi 6

снимка: PR

Михаела Маринова и Кристиян Костов ще се грижат за доброто настроение на футболните запалянковци на първия районен турнир от „Купата на Coca-Cola:Движи се!“, който ще се проведе на 19 и 20 март на спортния комплекс „Академика – 4 км”. Организаторите на турнира са подготвили редицаизненади и интересни игри, с които да мотивират футболните фенове, техните приятели и семейства да се движат и забавляват, спортувайки. Като посланици на инициативата младите таланти ще се включат активно в тях.

Тийн-идолите Михаела Филева и Лео вече откриха петото издание на междуучилищния футболен турнир „Купата на Coca-Cola: Движи се!“ и заедно с Министъра на младежта и спорта Красен Кралев, футболистите Владимир Манчев, Велизар Димитров, Станислав Ангелов, Тодор Янчев и Христо Янев дадоха началото на футболната надпревара, която има цел да популяризира активния начин на живот сред подрастващите. За пети пореден път футболната надпревара ще мотивира ученицитев 8региона на страната.Турнирът, който тази година ще обхване близо 15 000ученици от над 370 училища в цялата страна, бе официално открит в спортния комплекс „Царско село“.

Михаела Маринова и Кристиян Костов също бяха сред звездите на откриващото събитие на турнира.Освен състезанието по танци „Раздвижи своя талант“, което ще се проведе за втора поредна година, в рамките на „Купата на Coca-Cola:Движи се! 2016 всички запалянковци ще имат възможност да се включат и в редица нови предизвикателства. За учениците и техните родители ще бъде организирана специалната семейна игра „Веселата джага“, в която са предвидени атрактивни награди за малки и големи. За да покажат колко забавна може да бъде една семейна игра, Михаела Маринова и Кристиян Костов направиха демонстративен джага мач, заедно със своите близки. Михаела Маринова и баща й премериха сили с Кристиян Костов и неговия брат, забавлявайкисе на „Веселата джага“ заедно с малките футболисти от Пловдив. Много други игри и спортни активности ще дадат възможност на момчетата и момичетата, които не са преки участници във футболния турнир, да се раздвижат с любимите си звезди.

В продължение на няколко месеца музикалните звезди ще бъдат на стадиона и ще се забавляват заедно с участниците. Освен това те ще предизвикват феновете на „Купата на Coca-Cola: Движи се!“ и в платформите Facebook и MySPARX. Михаела Маринова вече отправи своето първо предизвикателство „1-ви кръг: В историята“. На фен-страницатана инициативата във Facebook вече тече и второто предизвикателство към запалянковците„2-ри кръг: Футболистка на годината“, като този път те са предизвикани от Михаела Филева.

Advertisement

През 2016 г. футболната надпревара ще се проведе на територията на 8 региона в страната: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе, София и Стара Загора – под мотото „Движи се!“Освен ученици на възраст между 12 и 14 години, в надпреварата ще се включат и участници от нова възрастова група. По-големите състезатели в турнирите на възраст между 14 и 16 години също ще имат шанса да участват в мачовете за София и да премерят сили за голямата награда. По традиция всички фенове на футбола ще имат възможност да подкрепят отбора на своето училище в онлайн платформата на турнира:www.kupata.bg.

Continue Reading
Advertisement