Connect with us

Събития

Летните театрални празници „На публиката с любов” в Банско завършиха

Avatar

Публикувано

на

Da razlaem kuchetata 02

На 7 юли се състоя заключителната вечер от Летните театрални празници „На публиката с любов” в Банско. Комедията на театър „Българска армия” – „Да разлаем кучетата” закри театралния фестивал. Великолепната актьорска игра на Васил Михайлов, Стефка Янорова, Иван Налбантов, Георги Кадурин, Георги Къркеланов, Анастасия Ингилизова и други създаде неповторими емоции у публиката, която истински се забавлява.

Бойко Илиев, снимка: PRБойко Илиев, снимка: PRФестивалът стартира на 1 юли с представлението „Яворов, Лора и Мина в часа на синяната мъгла” на режисьора Бойко Илиев, който е и инициатор на събитието. Театралните дни се провеждат за втора година под патронажа на кмета на Банско – Георги Икономов.

През седмицата на театъра зрителите и гостите на Банско успяха да видят постановката „Някои могат, дурги-не” на режисьорите Теди Мосов и Симон Еди Шварц; със специалното участие на Поли Генова; „Швейк” на театър „Българска армия”; представлението на Асен Блатечки „Вик за любов”, с участието на Койна Русева, Асен Блатечки, Александър Александров и Стефан Иванов.

Continue Reading
Advertisement