Connect with us

Lifestyle

Летният фестивал на София се отлага за август

Avatar

Публикувано

на

summerfest5

снимка: ПР

Летният фестивал Sofia Summer Fest, чийто старт беше планиран на 15 юли, ще бъде отложен поради епидемиологичните мерки в страната.

Проектът е обща инициатива на „Чучков Брадърс“, „София филм фест“, “Bulgarian Live Music” и BSG Media. Програмата на фестивала включва театрални постановки, кино, концерти, събития за деца и много други. Мястото на провеждане е Южен Парк II, зад музея „Земята и хората“ и зад Софийски арсенал – музей за съвременно изкуство.

„Взехме трудното решение да отложим фестивала. Нарастващите случаи на заразени и мерките, които се променят с дни, носят несигурност за дългосрочно събитие. Ще стартираме с нови дати за програмата, която ще бъде обявена съвсем скоро“, споделя Борислав Чучков, от организаторите.

Всички закупени билети за събитията на Sofia Summer Fest ще важат за новите дати без да е нужно да се заверяват. Всеки, който притежава билет и не може да присъства на новите дати, ще може да получи сумата на билета обратно от мястото на закупуване.

Фейсбук страница на фестивала: https://www.facebook.com/sofiasummerfestival/

Advertisement

Sofia Summer Fest – Открито за култура!

Фестивалът се провежда с подкрепата на Столична община и Министерство на културата

Място на провеждане – Южен парк II зад музея „Земята и хората“ и зад Софийски арсенал – музей за съвременно изкуство, до метростанция „Европейски съюз“ и хотел „Хилтън“.

Continue Reading
Advertisement