Connect with us

Кино

„Лешникотрошачката и четирите кралства“ завладява с магичен спектакъл от цветове и приключения

Avatar

Публикувано

на

TNC 05108sm

снимка: ПР

Игралната адаптация на Дисни Лешникотрошачката и четирите кралства е своеобразното „коледно чудо“, което ще заблести на големите екрани с магия и чудеса през ноември. Новият трейлър на филма още повече засилва интереса към приключенския сюжет, режисиран от Ласе Халстрьом (Шоколад, На един черпак разстояние), и обещава едно пленяващо пътешествие през света на магията.

Тази Коледа не е същата за Клара (Макензи Фой), тъй като светлият празничен дух е помрачен от загубата на майка й. Тя е оставила в наследство тайнствена кутия за скъпата си дъщеря. Мислите на Клара са изцяло обзети от желанието да разкрие тайната и да разбере посланието, заключено вътре. Пътят й обаче е осеян със сложни препятствия и зложелатели, готови да превърнат борбата й за баланс в този несправедлив свят в жестока битка със злото. Ще се изгуби ли Клара в мистерията или ще успее да я овладее, ще разберем от Лешникотрошачката и четирите кралства.

Филмът е вдъхновен от класическата приказка на Ернст Теодор Амадеус Хофман от 1816 г. Сценарият е дело на Ашли Пауъл и Саймън Боуфой. В ролята на Захарната фея ще видим Кийра Найтли. А освен Морган Фрийман, Макензи Фой и Хелън Мирън във филма участват още Матю Макфейдън, Ричард Е. Грант, Джак Уайтхол, Мира Сайал и др.

 Лешникотрошачката и четирите кралства ще ви пренесат в царствената атмосфера на скритите светове от 9 ноември в кината на 3D в дублирана и субтитрирана версия.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement