Connect with us

Спорт

Линдзи Вон: Мисля, че имам добри шансове в спускането

Avatar

Публикувано

на

На 12-и февруари, неделя, в 12:45 по Евроспорт 1 ще бъде излъчено спускането при жени в Световното първенство по ски алпийски дисциплини в Сен Мориц. Линдзи Вон, в партньорство с която Евроспорт излъчва ексклузивната поредица „По пътя към историята“, все още се възстановява от контузията на дясната си ръка, затова на ски звездата се налага да се състезава с тиксо около ръката, за да се държи по-здраво за щеката. В алпийската комбинация днес тя остана на 5-о място.

Линдзи Вон коментира представянето си до момента и нагласите си по отношение на предстоящата надпревара в неделя пред експертите на Евроспорт Тина Мазе и Джонатан Едуардс.

„Направих всичко възможно, но условията бяха лоши. Определено не бях в изгодна позиция. По-рано имаше слънце, затова не можех да видя нищо, но дадох всичко от себе си и карах агресивно в състезанието днес.“, коментира Линдзи Вон.

„По-добре е да се състезавам с тиксо. Така ръката ми ще се държи по-здраво за щеката, което е добре.“

Чувствам се добре. Пистата определено става по-хлъзгава с всеки изминал ден. Може би ще е необходимо да изостря малко завоите, но като цяло мога да кажа, че се чувствам уверена. Мисля, че имам добри шансове в състезанието и имам нужда само от едно чисто спускане. Надявам се условията да са добри за всички. Независимо дали е облачно или слънчево, искам времето да се запази еднакво за всички.“, допълни още Вон за предстоящото спускане в неделя.

Advertisement

Как Линдзи Вон използва тиксо, за да държи по-здраво щеката, можете да видите тук: https://www.facebook.com/pg/EurosportBG/posts/?ref=page_internal

Следващият епизод на поредицата „По пътя към историята“ ще бъде излъчен в ефира на Евроспорт на 19-и февруари.

Continue Reading
Advertisement