Connect with us

Култура

Лиор Сушард, четецът на мисли

Avatar

Публикувано

на

Cover Chetetsyt na misli

Неговата максима е „Мислиш, следователно съществувам”. На 2 март прочутият менталист и шоумен Лиор Сушард ще се опита да прочете мислите ни!

Ние непрекъснато използваме и двете половини на мозъка си, без да си даваме сметка за това. „Четецът на мисли” (превод: Васил Велчев,изд. Колибри) е поразително, единствено по рода си пътешествие в потайностите на човешкия ум. Авторът споделя невероятната си лична история, като същевременно дава ценни съвети, илюстрирани с интерактивни елементи и главоблъсканици. Той често се появява в токшоута по цял свят, включително в шоуто на Джей Лено, и е любимец на публиката в Лас Вегас. През 2014 г. беше гост на „Шоуто на Слави”, където смая зрителите с уникалната си дарба. Може и да ви е трудно да повярвате – особено ако все още мислите по рационалния, лявомозъчен начин, – но понякога и най-абсурдни, най-нелепи вицове могат да ви накарат да мислите творчески.

Лиор Сушард е роден през 1981 г. в Тел Авив, Израел. Още като дете осъзнава, че има изключителна ментална сила. Сега е известен в цял свят и изумява публиката с необикновения си талант за разчитане на съзнания, за влияние върху мисленето и телекинеза. Но по-добре той да се представи сам:

„Казвам се Лиор Сушард и съм менталист. Развличам хората, като им показвам удивителната сила на ума. Обичам да виждам очите им ококорени от изненада, когато им казвам какво си мислят, или, което е още-по-добре, когато ги карам да си мислят това, което си мислят.”

Официалното представяне на книгата ще се състои на 3 април от 19:00 ч. в литературен клуб „Перото”. Събитието се организира съвместно с Магдалена Николова и НЛП Тренинг Център.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement