Connect with us

Телевизия

„Ловци на духове” се завръща с нови експлозивни епизоди

Avatar

Публикувано

на

„Ловците на митове” Адам Савидж и Джейми Хайнеман се завръщат за нови неизлъчвани епизоди на поредицата по Discovery Channel. В новите десет серии от сезон 10 експертите по специални ефекти ще отсеят фактите от заблудите във филмовите класики „Индиана Джоунс“, „Семейство Симпсънс“ и „Аз Отборът“. От 5-и юли, 17:00 ч. зрителите ще разберат още дали е възможно да се построи действащо оръдие от неща, намерени в хамбара, както и дали кола може да се превърне в мотоциклет, а колело да се трансформира в лодка.

Адам Савидж и Джейми Хайнеман ще бъдат бързи и любопитни по време на екстремен дрифт в Сан Франсиско. Те ще подложат на съмнение два от най-големите митове от света на дрифт състезанията. В един от новите епизоди на „Ловци на митове” водещите ще се срещнат с Ал Джийн, изпълнителният продуцент на емблематичната анимационна поредица „Семейство Симпсън”. Адам и Джейми ще  разкрият дали всичко в предаването, нарисувано от аниматорите, би могло да се случи в действителност.

Водещият Адам Савидж посвещава живота си на постоянното придобиване на нови умения, които да му позволят да превърне в реалност щурите си хрумвания. Той може да направи всичко – от статуи на Буда, футуристични оръжия и космически кораби, танцуващи по зеленчуци, до изящни произведения на изкуството и анимиран шоколад – и почти всичко друго, което може да се сети човек. Като дете Адам прави собствените си играчки сам от мига, в който родителите му му позволяват да използва ножица.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]Discovery Channel[/media-credit]

През 1993 г. Савидж започва кариера си в областта на специалните ефекти, работейки по повече от 100 телевизионни реклами и десетки филми, включително „Междузвездни войни: Епизод I: Невидима заплаха” и „Междузвездни войни: Епизод II – Атаката на клонингите”, „Галактическа мисия”, „Терминатор 3”, „A.I.: Изкуствен интелект“ и „Матрицата”. Той също така проектира фоновите сценични елементи и облекла за реклами на компании като Coca-Cola, Hershey, Lexus и други.

Другата половинка от дуото на „Ловци на дихове”, Джейми Хайнеман е човек с много лица и интереси. Бил е експерт по оцеляване в пустинята, капитан на лодка, водолаз, лингвист, каубой, механик, готвач и какво ли още не.

Advertisement

Джейми работи по над 800 реклами за големи производители на коли, компании за безалкохолни напитки, спортни обувки и много други продукти – включително автомат, изстрелващ безалкохолни напитки 7-Up. Експертът по сценични ефекти е част от екипите зад филми като „Дракула” на Франсис Форд Копола, „Арахнофобия”, „Гол обяд” и „Флабър”.

Continue Reading
Advertisement