Connect with us

Телевизия

„Ловци на митове“ се завръща с нови водещи по Discovery Channel

Avatar

Публикувано

на

DC Lovtsi na mitove 4

Ново поколение разбивачи на митове проверява истинността на популярни митове и градски легенди и използва модерна наука, за да отсее фактите от измислиците в невероятната поредица. Брайън Лоудън и Джон Лънг демонстрират своите таланти, провеждайки нови експерименти, сред които мечове, задвижвани от ракети, експлодиращи резервоари, бедствия с въздушни възглавници и какво ли още не. Вижте новите митове, които двамата водещи ще се опитат да разбият с „Ловци на митове“ от 15-и март, в 21:00 ч. по Discovery Channel.

В епизодите предстои да видите как момчетата разбиват мит за въздушните възглавници с помощта на анатомичен манекен и режат пъпеши, за да проверят дали забавената причинност съществува. Проверяват дали крадец, заседнал в комин, може да бъде изстрелян в космоса от експлозия на пропан. С високоскоростни камери, които улавят всеки детайл на зашеметяващите експерименти, науката никога не е изглеждала толкова завладяваща!

В новия сезон се завръща и стар член на екипа. Кой е той? Разбери с новия сезон на „Ловци на митове“ от 15-и март, в 21:00 ч. по Discovery Channel.

DC Lovtsi na mitove 2

Brian is in the workshop building.

Continue Reading
Advertisement