Connect with us

Кино

Лондон гледа първи „Трансформърс: Последният рицар“

Avatar

Публикувано

на

Transformers Last Knight BG poster

Премиерата на едно от най-чаканите заглавия това лято – Трансформърс: Последният рицар, в Лондон се нареди сред най-обсъжданите събития в шоубизнеса от изминалите дни. Марк Уолбърг и колегите му Джош Дюамел, Лора Хадок, Стенли Тучи и режисьорът Майкъл Бей минаха по синия килим и не пропуснаха да раздадат автографи и да се снимат с най-големите фенове на поредицата. Всички те споделиха за невероятния прилив на адреналин при създаването на тези филми и разказаха, че емоцията от снимането на Трансформърс е несравнима с правенето на който и да е друг филм.

Разбира се, господата бяха изключително привлекателни, въпреки леко небрежния си стил. Силно впечатление направи и британската актриса Лора Хадок, която събра погледите на всички със своята стилна бледо розова рокля. В новия филм от поредицата Лора е в ролята на Вивиан Уембли – секси професор от Оксфорд, който се оказва сред ключовите фигури, които биха могли да прекратят войната между трансформъри и хора.

Междувременно един от любимците на Холивуд – Джош Дюамел с гордост позира за снимка с българския флаг, който му беше подаден от запален фен в тълпата. Съпругът на Фърги от Black Eyed Peas е доказан фен на България и поздравява държавата ни за всеки национален празник през профила си във Фейсбук.

Трансформърс: Последният рицар идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 23 юни 2017 г. и предпремиерно на 22 юни.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement