Connect with us

Музика

„Лошото момиче“ Сира Майо ще представи Испания на „Откритие 2015“

Avatar

Публикувано

на

Талантливата и експлозивна Сира Майо ще представи Испания на тазгодишното издание на международния музикален фестивал „Откритие“. 24-годишната испанка провокира във всичките си клипове – тя е искряща, пълна с енергия и не се притеснява да се назове „лоша“, каквото е заглавието и на първия й мини албум Bad girls, издаден през 2012 г. През 2013 певицата, която е и авторка на песни, издава новия си албум „Soulflakes“. Същата година излиза и от първия сингъл от албума – на парчето „Trip To The Funk“. Година по-късно на музикалния пазар е и видеото на втория сингъл – I KEEP DREAMING, както и на парчето BEAT ME OUT.

Сира започва да се занимава с музика от четиригодишна възраст. През 2011 тя участва в ТВ формата „Academia de Operación Triunfo“, испанската версия на Американ айдъл, а през март същата година печели втора награда в Golden Voices Festival, който се провежда в столицата на Молдова, Кишинев. През същата година тя получава отличието „Novelty Award“ в международния конкурс  „Golden Talent” в Батуми, Грузия. 2011-та тя е финалист във фестивала „Festival de La Canción de Candelaria“ в Тенерифе, а също е наградена и с приза „Casino Award“ от фестивала“Festivegas“в Лас Вегас.

Сира Майо ще участва в двата конкурса на „Откритие“ – за песен и изпълнител, които ще се проведат на сцената на Драматичния театър „Стоян Бъчваров – Варна“ на 16 май.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]SiraMayo_Diva[/media-credit]

Advertisement
Continue Reading
Advertisement