Connect with us

Култура

Лучия Джованини с безплатен семинар в София!

Avatar

Публикувано

на

14925582 1280406542001413 8103909905599417590 n

Авторката на „Освободи живота си” и „Толкова различен живот” Лучия Джованини пристига в София за трети пореден път поради големия читателски интерес!

Тя ще изнесе БЕЗПЛАТЕН СЕМИНАР на 11 ноември от 17:00 ч. в литературен клуб „Перото”, НДК.

Питали ли сте се някога дали начинът, по който действате, мислите, чувствате, е най-добрият за вас? Ако даден аспект в нашия живот не ни удовлетворява, не сме осъдени да живеем така вечно. Промяната е въпрос на избор, мотивация и воля!

В предстоящия миникурс по книгата „Толкова различен живот” Лучия ще ни разкрие трите стъпки по пътя към желаните промени. Ще си говорим за мечтите и тяхната трансформация в достижими цели, за възможността да развием гъвкавост, без да губим посоката, за механизмите, които водят до апатия, страх и тревожност и пречат на пълноценното ни осъществяване като личности.

За да разясни идеите си, авторката се уповава на много конкретни епизоди и реални случки, в които герои са хора, участвали в организираните от нея бизнес срещи и семинари през последното десетилетие. Очарователната Лучия Джованини отново ни тласка по пътя към себепознанието. Защото е важно да станем такива, каквито сме!

В рамките на представянето ще видите ексклузивни кадри от някои от най-атрактивните интервюта, включени в книгата.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement