Connect with us

Tехнологии

Любимите герои от SpongeBob влизат в магазините на VIVACOM

Avatar

Публикувано

на

11.09.2019 г. гр. София – От днес до 15.09.2019 VIVACOM и Nicktoons ще зарадват най-малките посетители в избрани свои магазини със специално изграден детски кът за тях с любимите им герои от SpongeBob. Развлекателните кътове, базирани на анимационния сериал, излъчван по Nicktoons, ще бъдат разположени вътрешно или в близост до пет магазина на VIVACOM в София, от 16.00 до 19.00 ч. на следните дати:

  • Сердика Мол -11.09
  • България Мол, -12.09
  • The Mall -13.09
  • Мол София -14.09
  • Парадайс Мол 15.09

Детският кът ще осигури удобство за родителите и развлечение за децата. Докато родителите бъдат обслужени, малчуганите ще оползотворяват времето си полезно и интересно чрез игри и рисуване.

В кътовете ще има и аниматор, облечен в специален костюм на SpongeBob. В пространствата ще има и декорирана стена, на която могат да бъда направени снимки или селфита на децата с героите от популярния сериал по Nicktoons. Снимките ще могат да бъдат принтирани на място, а на гърба им ще има и училищна програма – полезен аксесоар за наближаващия първи учебен ден. VIVACOM ще зарадва децата и с интересен подарък: дървено йо-йо.

Още забавни подаръци, свързани със сериала, могат да бъдат спечелени в стартиращата от днес фейсбук игра. SpongeBob раници, спални комплекти и чадъри очакват феновете на популярната анимация тук.

Пълните правила на играта може да видите тук.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement