Connect with us

Музика

„Любими песни за любими хора“ за празника на Габрово

Avatar

Публикувано

на

Nasko bg radio

Предаването на БГ РАДИО „Любими песни за любими хора“ и водещият Наско Стоянов ще празнуват заедно с всички жители и гости на Габрово празника на града. От 16 до 20 май, студиото на любимото предаване за музикални поздрави се мести в столицата на хумора.

Всяка вечер, от 17 до 20 часа, на живо от центъра на Габрово, Наско ще има готовност да приема поздрави с най-обичаните български песни. Звездни гости на „Любими песни за любими хора“ ще бъдат Любо Киров, Нели Рангелова,  Deep Zone Project, Лора Караджова, Криско, Мая Бежанска, вокален състав ,,Нова музика“ и оперната певица Гергана Николаева. Всички те ще споделят в ефира на БГ РАДИО най-веселите си истории и преживявания свързани с Габрово.

Слушателите на БГ РАДИО ще научат любопитна информация около организацията на празника от домакините в Габрово – кметът Таня Христова, Иван Минчев – сценарист и режисъор на габровския карнавал и известния габровски дует Кредо – изпълнители на химна на карнавала  – ,,Viva Gabrovo”.

Празникът на Габрово ще продължи цяла седмица, като програмата включва много концерти, театрални представления, спортни състезания и светлинно шоу. На 21 май, лицата на БГ РАДИО – Симо, Боги, Лора и Наско ще бъдат водещи на кулмнинацията на празника – карнавално шествие на дракони и феи. Същата вечер е и концертът на групите Акага и Тангра.

Повече информация за всички събития от 16 до 22 май, можете да откриете на www.bgradio.bg и на официалния сайт на Община Габрово.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement