Connect with us

Музика

Любо Киров с видео към новата версия на хита „Ти“

Avatar

Публикувано

на

Lubo Kirov Ti

Точно месец след промоцията на албума „Знам – Най-доброто от Любо Киров“, издаван и разпространяван от „Вирджиния Рекърдс“, изпълнителят зарадва почитателите си с още една премиера. В 20:00 ч. на 11 април в YouTube канала му беше представено видеото към новата версия на хита „Ти“, също включена в албума.

Оригиналът на парчето е по музика на Любо, Ясен Велчев, Венко Поромански и Ивайло Звездомиров, а новият аранжимент е дело на Боян Христов. Различното звучене на „Ти“ е причина екипът да експериментира, създавайки концептуално видео, реализирано изцяло чрез техниката projection mapping.

Сюжетната линия в текста на песента е визуализирана абстрактно, под формата на игра, а зрителят може сам да интерпретира и да се припознае в образите. В затвореното пространство, където двама души се борят за връзката си, изход няма. Единият намира вратата, едва когато се е отказал от сетивата и чувствата си и е приключил играта, оставяйки другия пред избора дали да започне нова игра, или също да напусне. Зад проекта стоят Паша Георгиева, Даниела Николова и Полина Герасимова. По тяхна идея цялостната визуална концепция е в стила Low poly, който идва от 3D графиката за анимация и компютърни игри и се ползва като основа за изграждане на изображенията. Освен специално изработените маски на персонажите и предметите, новаторски за музикално видео е и похватът projection mapping в абсолютно бяло и осветено пространство, вместо в тъмна среда.

„Знам – Най-доброто от Любо Киров“ е наличен в iTunes и Apple Music на http://bit.ly/2mdsQzm, Google Play тук: https://goo.gl/blIseS и Spotify тук: http://spoti.fi/2mPor6W. На CD и винилова плоча албумът може да бъде поръчан в Musicmall.bg на http://bit.ly/2msmtsy

Advertisement

Албумът ще бъде представен на национално турне в няколко от големите български градове. Вече са ясни първите няколко дати от промо тура – 15 юли в Летен театър Пловдив, 21 юли в Летен театър Варна, 22 юли в Летен театър Бургас. Финалът ще бъде на 10 ноември в Зала 1 на НДК. Билетите за събитието са в продажба в тикет платформата www.eventim.bg

Continue Reading
Advertisement