Connect with us

Lifestyle

Люси Иларионов влиза във форма

Avatar

Публикувано

на

IMG 6791 1

снимка: PR

Спомняте ли си онова хубаво момче от групата UpDown, което преди две десетилетия побъркваше момичетата? Години наред Люси Иларионов води трудна борба с наднорменото тегло. Днес обаче, изпълнителят и настоящ режисьор се доближава все по-близо до стария си образ, които го направи звезда.

Радикалната промяна във външния вид на известния режисьор настъпва след като среща своя приятел актьорът Христо Мутафчиев, който му препоръчва болницата в Анкара „Гювен“ . „На Люси Иларионов беше направена вертикална гастректомия тип ръкав, което на немедицински език означава, че на нашия пациент е изрязана част от стомаха. Този метод води не само до намаляване на обема на стомаха, но и ускорява метаболизма и трайно намалява теглото“, разказва Мерлин Хасанова, регионален мениджър за България на болница „Гювен“.

След операцията, извършена от проф. д-р Гьокхан Яджъ, в продължение на половин година Люси Иларионов се подлага и на много строг режим на хранене, като през първия месец приема основно пюрета и течности, след което постепенно преминава към нормална храна. Резултатът е изумителен  – близо 80 килограма за по-малко за 6 месеца.

„Реших да се подложа на такава операция, защото имах куп заболявания, свързани със свръхтеглото ми – диабет, високо кръвно, увеличен панкреас, рефлукс. Преди се будех нощем през 40 минути, сега спя по 10 часа непробудно. Задъхвах се по стълбите, не можех да изкача 5 етажа. Преди имах кашлица, сега дишам с пълни гърди. Вече ходя по 10 километра на Витоша“, разказва Люси Иларионов. Той добавя, че е отминало времето, когато се е хранил с огромни порции първо, второ и трето. Преди операцията пазарувал дрехи само от “Грамадан”. Сега с приятелката му певицата Ани Хоанг обикалят заедно магазините. „Промяната в живота ми е в движението. Подобри се и сексуалният ми живот, след като от 186 стигнах до 106 килограма“, усмихва се Люси. Целта му е да стане 80 кг.

Люси Иларионов споделя, че след престоя в анкарската болница „Гювен“ е променил тотално начина си на живот, чувства се като нов човек и е изпълнен със силната мотивация този път да не отстъпва от постигнатото. На хората, които имат подобен проблем, режисьорът препоръчва да не отлагат решението да си върнат формата, а да потърсят специализирана медицинска помощ.

Advertisement

„Всеки ден срещам хора, които ме поздравяват, че съм отслабнал“, казва Люси, който възобновява кариерата си като изпълнител и скоро ще ни зарадва с ново танцувално парче, което носи името “Не си играй”.

Continue Reading
Advertisement