Connect with us

Lifestyle

Магистратурата по „Бизнес анализ и ERP решения“ с награда от БАУХ

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

На официалната церемония по връчване на годишните HR награди на БАУХ (Българска асоциация за управление на хора), ERP Academy получи награда за най-добър проект за интегриране на образованието в бизнеса. Академията на съвременния бизнес спечели наградата за магистратурата „Бизнес анализ и ERP решения“, която е създадена в партньорство с Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ).

ВУЗФ и ERP Academy създават магистърската програма „Бизнес анализ и ERP решения“, провокирани от факта, че в България има редица университети, които подготвят програмисти, но  няма нито една специалност, насочена към процеса на внедряване на системи за управление на бизнеса. Сфера, в която специалистите трябва да разбират както от софтуерни технологии, така и от счетоводство и финанси, управление на бизнес процеси и много други области.

Магистърската програма е първата по рода си в България, която подготвя изключително търсените и ценени консултанти по бизнес софтуер. С нея студентите се реализират не като програмисти, а като специалисти по внедряване, продажба и поддръжка на висок клас решения за управление на бизнеса – професии, които стават все по-търсени в световен мащаб. Програмата е с икономическа насоченост, но се фокусира върху това как информационните технологии помагат за укрепването на модерни предприятия, които се стремят да постигнат своите стратегически приоритети чрез използването на нови технологии.

В магистърската програма са събрани едни от най-добрите ERP лектори в България, представители на някои от най-големите български компании за разработка и внедряване на бизнес софтуер – ERP.BG, Балкан Сървисис, Тим ВИЖЪН България, SAP, Oracle, BG Buseness Solutions и други, както и водещи експерти в областта на управлението на проекти, управлението на бизнес процесите, маркетинга, финансите, онлайн бизнеса и други ключови за бранша сфери.

Advertisement

В рамките на магистратурата и учебните курсове студентите се запознават с най-популярните системи за управление на бизнеса, създадени от български и чуждестранни разработчици, което им позволява да натрупат богат опит с разнообразни бизнес софтуерни решения, научавайки повече за начина, по който функционират.

ВУЗФ и ERP Academy дават възможност за реализация и кариера в един от най-проспериращите сектори. Компаниите, партньори на двете институции  осигуряват възможности за стаж и работа на студентите, които показват добри резултати по време на курса.

Continue Reading
Advertisement