Connect with us

Кино

Майкъл Кийтън е поразен от революционната идея на братята Макдоналд от „Сделка за милиони бургери“

Avatar

Публикувано

на

Вълнуващ видео клип от вдъхновената от действителната история на Макдоналдс драма СДЕЛКА ЗА МИЛИОНИ БУРГЕРИ разкрива детайлите около впечатляващата идея на братята Мак и Дик Макдоналд. Те остават в историята като революционизират и завинаги променят ресторантите за бързо хранене. В центъра на събитията е героят на Майкъл Кийтън Рей Крок – амбициозен пътуващ търговец, който вижда потенциал за франчайз и постепенно, благодарение на своя бизнес нюх, поставя себе си в позиция, позволяваща му да вземе компанията от ръцете на братята и да създаде империята за милиарди долари, която познаваме днес.

СДЕЛКА ЗА МИЛИОНИ БУРГЕРИ – една от най-интересните и провокативни действителни истории за сбъдването на американската мечта ще оживее на голям екран на 21 април.

Режисьор е Джон Лий Ханкок (Невидима зона, Спасяването на Мистър Банкс), по сценарий на Робърт Сийгъл (Кечистът, Турбо). В ролите, освен Майкъл Кийтън, са Ник Оферман и Джон Каръл Линч като братята Макдоналд, Лора Дърн, Линда Карделини, Патрик Уилсън, Б. Дж. Новак, Кейт Нийланд и други.

Номинираният за „Оскар“ Майкъл Кийтън (Бърдмен, Спотлайт) влиза в ролята на прехвърлилия средната възраст, амбициозен пътуващ търговец Рей Крок. Той се среща с Мак и Дик Макдоналд, ръководещи заведение за бургери в Сан Бернардино, Калифорния през 50-те години на ХХ в. Впечатлен от система на братята за скоростно приготвяне на храната и колко клиенти привлича тя в ресторанта им, Крок мигновено вижда потенциал за франчайз. Постепенно, благодарение на своя бизнес нюх, той поставя себе си в позиция, позволяваща му да вземе компанията от ръцете на братята и да създаде империя за милиарди долари. Така се ражда легендата Макдоналдс.

СДЕЛКА ЗА МИЛИОНИ БУРГЕРИ идва в кината на 21 април.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement