Connect with us

Музика

Майкъл Маларки представи „Mongrels“

Avatar

Публикувано

на

снимка: МИКА

Актьорът, изиграл Лоренцо (ENZO) Сейнт Джон в един от най–гледаните сериали на всички времена – „Дневниците на вампира“ , Майкъл Маларки, представи за първи път на българска сцена в SOFIA LIVE CLUB първият си дългосвирещ албум „Mongrels“.

Паралелно с кариерата си на актьор, Майкъл Маларки се занимава активно с композиране на музика, като през 2014 излиза първото му ЕР „Feed The Flames”, последвано от „Knots” през 2015.

Концерта в Sofia Live Club бе не само първата концертна изява на Майкъл Малърки в България, но е и дава старт на европейското му турне, като е първият от четири поредни солови изяви.

„Самостоятелните участия са винаги по-специални за мен.“ – разказва артистът. – „Те са част от онези интимни моменти, в които сме само публиката и аз.“

снимка: МИКА

Advertisement

С много чувството за хумор, кадифен глас и много поетика Майкъл Малърки спечели сърцата на публиката и успя да отвори сетивата ни за един по-различен поглед върху света.

Както той сам казва:

“Mongrels” е един по-различен албум. Бих казал, че той предоставя едно специфично музикално преживяване, чрез което се надявам всеки слушател да намери нещо специфично за себе си.“

„Mongrels“ е не само музикално пиршество от блус и инди фолк със запленяващи вокали, но и отразява лирическото търсене на самият музикант отвъд двойственият характер на човешката душа.

Continue Reading
Advertisement