Connect with us

Кино

Майкъл Пеня и Майкъл Дъглас се завръщат в продължението на „Ант-Мен“

Avatar

Публикувано

на

Ant Man picture

снимка: Zade Rosenthal,  © Marvel 2014

В разгара на лятото Дисни и Марвел обявиха старта на снимките на една от чаканите продукции през 2018 г. Ant-Man and The Wasp. В главните роли в продължението на филма за супергероя от 2015 г. отново ще видим Пол Ръд (Първият Отмъстител: Войната на героите), Еванджелин Лили (Хобит: Битката на петте армии, Изгубени), Майкъл Пеня (Марсианецът, Ярост) и носителя на „Оскар“ Майкъл Дъглас (Уолстрийт), които отново влизат в познатите роли от Ант-Мен. Боби Канавали (Винил) и Джуди Гриър (Войната за планетата на маймуните) също ще се завърнат във филма. В Ant-Man and The Wasp ще видим още номинираната за „Оскар“ Мишел Пфайфър (Майка!, Магьосникът на лъжите) и Лорънс Фишбърн (Матрицата).

Режисьорът на Ант-Мен Рейтън Рийд (Раздялата) отново ще оглави продукцията на Марвел, а сценаристи са Крис МакКена, Ерик Сомърс, Андрю Барър, Габриел Ферари и Пол Ръд. Филмът идва в кината на 6 юли 2018 г.

Ant-Man and The Wasp представя следващата глава от историята, посветена на супергероя, чиято суперсила е удивителната възможност да се смалява. Действието се развива след Първият Отмъстител: Войната на героите и Скот Ланг трябва да се изправи срещу последиците от изборите, които е направил – както като супергерой, така и като баща. Докато се опитва да възстанови семейното щастие и да се захване отново с отговорностите си на Ант-Мен, той получава съобщение от Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) и д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас), което го призовава да се яви за нова спешна мисия. Освен че Скот отново трябва да облече костюма на Ант-Мен и да се пребори със следващото предизвикателство, пред него стои и нелеката задача да свикне с новия си партньор – The Wasp. В неговата роля е не кой да е, а чаровната дъщеря на доктор Ханк Пим – Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили). Още в първия филм за Ант-Мен се загатна, че отношенията между тях предстои да се развиват, а сега новосформираният екип трябва да успее да се сработи, за да разбере тайните от своето минало. Любопитна ще бъде и ролята на Мишел Пфайфър, която се включва в проекта като мистериозно изчезналата Джанет ван Дайн – майката на Хоуп и съпруга на д-р Пим.

Продуценти на Ant-Man and The Wasp са Кевин Фейги и Луис Д‘Еспосито, изпълнителни продуценти са Виктория Алонсо, Стивън Брусард, Чарлс Неурит и Стан Лий.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement