Connect with us

Музика

Майкъл Флетли за първи път в България

Avatar

Публикувано

на

2110243205

Година след премиерата си, новото творение на талантливия Майкъл Флетли – Lord of the Dance: Dangerous Games ще посети България с две дати – в София на 3 октомври и Русе, зала Булстрад Арена, на 4 октомври. Тези спектакли, организирани от Loud Concerts, са част от 111те шоута по целия света, но са премиерни за балканския регион. Самият Майкъл Флетли ще пристигне в събота, за да наблюдава представлението в София, с което стартира европейската обиколка.

Все още има останали малък брой билети за спектакъла Lord of the Dance: Dangerous Games, които могат да бъдат закупени от Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна – магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис.

Трупата вече пристигна у нас и се впусна в сериозни финални репетиции преди дебютното съботно представление в зала 1 на НДК. Началото на спектакъла е 20 часа.

Междувременно, преди броени дни стана ясно, че Майкъл Флетли, 57 г., ще дебютира на Бродуей с  Lord of the Dance: Dangerous Games, след което ще захвърли обувките за танци и ще се отдаде на заслужена почивка.Той ще участва в края на всеки един от спектаклите, които ще се играят в периода 7 ноември – 3 януари. По-рано през годината, Флетли сподели пред британските медии за сериозните травми по време на неговата бляскава кариера и колко зле те са се отразили на здравето му. Дори и така да е, танците са му осигурили завидното състояние от 299 млн.долара, според Forbes.

В зала 1 на НДК няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Advertisement

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или оттук може да бъде свалена декларацията за придружител за спектакъла Lord of the Dance: Dangerous Games.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно,- с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement