Connect with us

Lifestyle

Майчинството – мисията е възможна!

Avatar

Публикувано

на

За забавния подход към сериозното родителство и изпитанията пред всяка бъдеща и настояща майка говорят Жюстин Томс и Богдана Трифонова в книгата си „Мисия Мама”. След успеха на „Мисия Татко” ИК „Сиела” представя майчинството през погледа на две от най-популярните и обществено ангажирани жени в страната – специалистът по онлайн маркетинг Жюстин и радиоводещата Боги.

Мисия Мама” разказва за нещата, които изглеждат невъзможни, леко, забавно и искрено. Авторките споделят подробности от личния си опит от самото раждане до отговарянето на трудни въпроси от поотрасналите деца. Това е книга, която си служи с личните преживявания като най-доброто доказателство, че майчинството е мисия, на която жените се отдават с желание и любопитство и в която преборват страховете си ежедневно.

Трябва да бъдем доволни и от това, което сме самите ние, и да се грижим за себе си, защото децата ни са част от нас, но не цялата. И за да може те да растат щастливи, ние също не трябва да забравяме да бъдем такива.

Боги

Боги и Жюстин предлагат много примери как животът ги е научил да гледат със спокойствие и мъдрост на промените, които настъпват у децата и у самите тях. В „Мисия Мама” намира специално място и глава, посветена на развлечението на татковците, както и такава, която обхваща интервюта с популярни българки (Маги Малеева, Стефания Колева, Меги и Нели от предаването „Търси се”, Мария Касимова – Моасе и др.) и техните родителски преживявания. Корицата и чудесните илюстрации в книгата са дело на художника Дамян Дамянов, който превърна мисията на авторите в още по-забавно преживяване.

Богдана Трифонова е актриса по образование и радиоводеща по призвание. От 2001 г. насам гласът ѝ се чува от ефира на БГ Радио и шоуто „Стартер”. Майка е на дъщеря и син.

Advertisement

Заедно. Родителството е една дълга заедност. Да знаеш, че другият е там и върши своето. Че можеш да разчиташ на него. Да може той да разчита на теб. Да градите и творите заедно. И да ви е добре заедно.

Жюстин

Жюстин Томс е специалист в областта на онлайн медиите и маркетинга и е преподавател в НБУ. Има издадени книги на теми от стартирането на успешен бизнес до интернет рекламата и уеб дизайна. Майка е на три деца – две момчета и едно момиче.

 

Continue Reading
Advertisement