Connect with us

Латино

МАЛУМА представи видеото към новия си сингъл „CORAZÓN“

Avatar

Публикувано

на

Фотокредит: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Двайсет и три годишният латино идол, Maluma, представи дългоочакваното видео към новия си сингъл „CORAZÓN“ с участието на бразилския певец Nego do Borel. Видеото е изцяло издържано в настроението на песента – енергично, жизнерадостно и секси. Заснет на различни локации в Сао Пауло под режисурата на един от най-популярните видеомейкъри в Латинска Америка – Джеси Тереро, видеото към „Corazón“ улавя по органичен начин атмосферата на Бразилия и отразява ежедневието на хората. Специално участие във видеото има една от най-големите звезди не само на бразилския, но и на световния спорт – Ronaldo de Assis Moreira или познат като футболната легенда Роналдиньо – с когото Maluma небрежно си подава топката по улиците на Сао Пауло.

Сингълът „Corazón“ е вдъхновен от изключително популярната бразилска песен „Você Partiu Meu Coração“ в изпълнение на Nego do Borel заедно с Anitta и Wesley Safadão. Оригиналната песен на португалски се превръща в един от най-големите хитове за годината в Бразилия. По време на посещение в страната, Maluma чува песента и решава, че иска да направи своя версия на парчето като добави латино ърбан ритми към бразилското фънки – поп звучене. Резултатът е съвсем нов прочит на песента със заявка за поредния глобален хит на Maluma – парчето „Corazón“ с участието на Nego do Borel!

Corazón“ е първият сингъл от предстоящия нов албум на Maluma, който ще излезе през 2018 година. Песента излиза след най-успешния солов сингъл до момента в кариерата на изпълнителя – „Felices los 4“ – който вече има десетки златни и платинени сертификати в редица страни по света, и оглави буквално всички чартове в Латинска Америка, Испания и Европа.

Песента „Corazón“ е написана от Romeu R3, Bryan Lezcano (Chan “El Genio”), Kevin Jimenez (Kevin ADG), Juan Luis Londoño (Maluma), Jefferson Junior и Umberto Tavarez; и продуцирана от Rude Boyz („Felices Los 4„, „Chantaje“ and „Borró Cassette„), както и Umberto Tavares, Maozinha и Carlos Lago da Costa.

Advertisement