Connect with us

Кино

Марвел представя АНТ-МЕН

Avatar

Публикувано

на

Tочно когато зрителите си помислиха, че Марвел надминаха себе си с „Пазители на Галактиката“, студиото ще предложи едно съвсем неочаквано приключение. Едва няколко месеца след старта на снимките на продукцията вече можем да видим и първия трейлър на най-новото попълнение в кино вселената на Марвел – АНТ-МЕН, който ни напомня, че героите могат са всякакви размери и форми. През юли ще разберем и отговора на най-често задавания въпрос за този герой – каква е неговата супер сила?

АНТ-МЕН е един от най-старите герои на Марвел и въпреки това, един от най-малко познатите на феновете. Миниатюрният супер герой е сред основателите на Отмъстителите. Създаден от Стан Лий и Джак Кърби през януари 1962 г., АНТ-МЕН продължава линията от епични  продукции от последните години – „Железният човек“, „Невероятният Хълк“, „Тор: Богът на гръмотевиците“, „Капитан Америка“, „Отмъстителите“, „Пазители на Галактиката“, както и предстоящата тази година премиера на „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“.

Въоръжен с невероятната способност да се смалява до миниатюрни размери, но да увеличава собствената си сила и тази на външни обекти, мошеникът Скот Ланг се налага да потърси героя в себе си, за да помогне на наставника си д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) да опази тайната на поразителния костюм на АНТ-МЕН от ново поколение надвиснали опасности.

С тежката задача да влезе в костюма на АНТ-МЕН се заема Пол Ръд. Въпреки че досега не е участвал в голям блокбъстър, продуцентите, сред които и ветеранът в продукциите на Марвел – Кевин Фейги, решават да се доверят именно на звездата от „Приятели“. От първия трейлър може да видим, че актьорът загатва да се справи повече от добре. Редом до него застава Майкъл Дъглас, който влиза в ролята на професор Пим, разработил серума, който превръща Скот Ланг в АНТ-МЕН.

ОТ трейлъра не виждаме много от очарователната Еванджелин Лили (трилогията „Хобит), която допълва актьорския състав с образа си на Хоуп Пим, дъщерята на Ханк Пим.  Тя също има важна част във Вселената на Марвел, чрез своето алтер-его. Но каква част от нея ще разкрие в АНТ-МЕН, ще разберем след няколко месеца.

Advertisement

С невероятната си способност да се смалява, но силата му да расте, най-новото попълнение в кино вселената на Марвел, ще се изправи срещу ново поколение заплахи, за да спаси света.

АНТ-МЕН излиза в кината на 3D на 17 юли.

Continue Reading
Advertisement