Connect with us

Музика

Марина Кискинова полетя над София за ново видео

Avatar

Публикувано

на

marina small

Чаровната поп певица МАРИНА КИСКИНОВА е готова с поредното си видео. То е към акустичната версия на дуета й с Били Хлапето „Непознат”, който се превърна в истински хит в последните месеци – оглави за няколко седмици класацията  ПОП ТОП на радио ЗОРАНА , BOX TV и ЕСКАЛАТОР на програма ХОРИЗОНТ.

„Сякаш направихме изцяло нова песен”, споделя певицата. В акустичния вариант на „Непознат” Марина изпълнява вокалите сама, единствено под съпровода на китарата на Константин Ангелов от група „Оги 23”.  Последният, заедно с Веселин Ценов, са автори на аранжимента на акустичната версия.

Видеото е монохромно, стилно и изчистено. Основните кадри са от птичи поглед, заснети над София.  Идеята е на режисьора Димитър Халачев, а реализацията – на екипа от FlyArch Studio. Гледната точка е абстрактна, а изпълнението на Марина – изключително нежно.

Ефектът на новия клип на „Непознат” е в простотата му. Заснет е само за няколко часа, без грим, стайлинг и ефекти. Не са липсвали и запомнящи се моменти по време на снимките, като опита на Марина и китариста Константин Ангелов да пазят равновесие седнали един до друг в продължение на часове върху клатушкаща се конструкция.

„Видеото брилянтно пасва на звученето на акустичната версия, която е направена с много любов и вдъхновение. Искахме да е чисто и емоционално. Всъщност този нов вариант на „Непознат” много по-силно предава истинския смисъл на текста и мелодията. Много по-личен е”, коментира новия си клип самата Марина.

Advertisement

Музиката на „Непознат” е на Владимир Ампов-Графа и Веселин Ценов, а текстът е дело отново на Графа, в партньорство с Илия Григоров.

Ексклузивната премиера на акустичната версия на „Непознат” беше в популярния YouTube канал Facing The Sun, на 15 март. Насладете се на чистата музика!

Вижте видеото тук: https://www.youtube.com/watch?v=bffVqeVFVO8

marina 2 small

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement