Connect with us

Музика

Мария Илиева в дует с Поли Генова на Hacienda Beach

Avatar

Публикувано

на

фотокредит: Георги Кръстев

Поп-кралицата Мария Илиева зарадва най-верните си фенове с клубен концерт в Hacienda Beach-Лозенец. Всички нейни почитатели бурно я аплодираха, а чаровната изпълнителка пя повече от час и половина. Тя вдигна градуса на настроението със своите хитове и изненада присъстващите с виртуозните си изпълнения. Публиката прие с истински овации и една по-различна версия на последния й хит „Нека вали“, който е откровен разговор със себе си, равносметка и ново начало през погледа на изживяната любов. Баладата се появи на пазара още през януари и веднага оглави родните чартове. Автор на аранжимента и оркестрацията е Боян ХристовO.Y.A.N., а по текста и музиката той работи с Мария.

Поп звездата смени две рокли в Hacienda и завърши участието си с българския евъргрийн на група LZ – „Обещай ми любов“. Сред най-върлите фенове на хитовата изпълнителка се оказа Поли Генова, която припяваше на своята колежка, а по-късно Мария я покани на сцената. В публиката до ранни зори се забавляваха Елена Брусарска и Боряна Баташова, които всяко лято почиват в Лозенец.

През август в Hacienda Beach ще гостуват: на 7 август група „Тангра“, на 9 август ще избухне голямо черно парти с участието на Криско, на 11 август концерт на малкия плаж ще изнесе поп-звездата Любо Киров, а на 14 август джаз примата Хилда Казасян ще зарадва своите почитатели с едно от малкото си клубни участия. Графа също ще се разпише това лято в нощния клубен живот край Лозенец на 16 август. Нашумелият Venci Venc пък ще разгорещи страстите това лято и ще гостува на 18 и 25 август в най-популярното морско заведение.

Присъединете се към събитията ни във Фейсбук за още подробности

Advertisement
Continue Reading
Advertisement