Connect with us

Събития

Мегаконцерт на Coca-Cola Happy Energy Tour 2014 по CITY Radio&TV

Avatar

Публикувано

на

В средата на месец септември 35 000 жители и гости на София станаха преки свидетели и участници в музикалния спектакъл на лятото – Coca-Cola Happy Energy Tour 2014!

Тази събота, любимата телевизия на България дава възможност на всичките си зрители да станат част от емоциите на големия концерт. В събота (11 октомври) в 18ч. и в неделя (12 октомври) в 12ч. CITY TV единствена ще покаже изпълненията на световната сензация Джеймс Артър и любимите български изпълнители от сцената на пл. Александър Батенберг. Грандиозният финал на най-мащабното музикално турне у нас – Coca-Cola Happy Energy Tour, ще прозвучи паралелно и по радио CITY.

James Arthur_CityTV

Джеймс Артър по City TV, снимka: PR

Интервю с голямата звезда на вечерта Джеймс Артър, както и с останалите изпълнители, Hot Spot поздрави на публиката, бекстейдж кадри, видео клипове на изпълнителите от Coca-Cola Happy Energy Tour 2014 и още любопитни моменти от турнето очаквайте в часовете преди музикалната телевизия да излъчи пълен запис на концерта, стартирайки от 12 на обяд.

Точно в 18ч. само по CITY Radio&TV чуйте още веднъж и специално за българската публика Джеймс Артър с „You’re nobody ’til somebody loves you”, “Recovery”, “Roses” и “Impossible”. Най-доброто от родната музикална сцена бе представено Funky Miracle, Ангел и Моисей, Наско Колев, Venzy, Михаела Филева, Кристо, Жана Бергендорф, Део, Лео, Рафи, Играта, Криско и Мария Илиева.

Instagram_all

снимка: Instagram, PR

Angel&Moisey_Pavell&VenciVenc

Ангел и Моисей, Павел и Венци Венц, снимка: PR

Повторението на финалния концерт от Coca-Cola Happy Energy Tour 2014 ще бъде в неделя от 12 ч.

Continue Reading
Advertisement