Connect with us

Lifestyle

Международният автомобилен салон София 2019: място за среща на водещите автомобилни марки

Avatar

Публикувано

на

AutoSalon 2019

24-ият Международен автомобилен салон в София ще отвори врати след 20 дни и ще предложи на посетителите нова, уникално привлекателна среда за автомобилите и за концепциите на бъдещата мобилност. Представянето на новите модели в Интер Експо Център ще прерасне във всеобхватно преживяване за любителите на автомобили и технологичните маняци, за професионалните посетители и за тези, които просто обичат бързите и модерни коли. Нищо не може да се сравни с блясъка и мириса на новите автомобили в залите на изложбения център. Някъде между технологичните иновации и оборудване, изяществото на детайлите в дизайна на купето или мощния конвенционален или пъргав електрически двигател, се ражда изключителния статут на автомобилното изложение в София като глобална комуникационна платформа на променящия се транспорт. Посетителите в Интер Експо Център от 12-ти до 20 октомври ще бъдат изненадани от широката комбинация от изложители.

„Международният автомобилен салон в София е между най-престижните изложения в региона. Важна цел за изложителите и организатора е достоверно и мащабно разкриване на иновационния потенциал на световната автомобилна индустрия днес. Светът се променя и ние се намираме в процес на технологичен прелом“, каза Александър Миланов – председател на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), организатор на събитието. По думите му много различни двигателни концепции се борят за доверието на потребителите днес и място в бъдещето. „Изложбените експонати документират както разнообразните концепции на задвижване, така и задълбочаването на дългосрочната тенденция за свързаност на автомобила и околната среда. Автомобилите днес са значително по-вълнуващи, комфортни и безопасни за околната среда. Тяхното усъвършенстване се ускорява, става все по-осезаемо. Посетителите ще могат да се запознаят с новите технологични решения и по време на пробни шофирания, които дават чудесна възможност за изучаване на функциите, свързани с автономно движение на модерните автомобили. Бих желал да благодаря сърдечно на участниците за ангажимента, инвестициите, креативността и усърдието. На посетителите пожелавам много богати впечатления и завладяващи емоции”, допълни председателят на ААП Александър Миланов.

На Международния автомобилен салон София 2019 ще бъдат изложени ABARTH, ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CITROEN, CUPRA, DACIA, FIAT, FORD, GREAT WALL, HAVAL, HONDA, HYUNDAI, JAGUAR, JEEP, KIA, LAND ROVER, LEXUS, МАHINDRA, MAZDA, MASERATI, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, ROLLS ROYCE, SSANG YONG, SEAT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN и др. Много от марките, които пропуснаха автосалона във Франкфурт, ще представят новите си модели на изложението в София тази година. Ще има и много нови участници, както и съвсем нови марки за българския пазар. Посетителите ще бъдат очаровани, а изложителите ще получат шанс за достъп до повече потенциални клиенти и ценни контакти, като допълнителен дивидент от присъствието им на изложението.

Не е изненадващо, че организаторите и самите изложители на щандовете си се ориентират към предлагане на специални изживявания за посетителите. Повече от 150 автомобила са подготвени за тест драйв. Феновете ще имат възможност да усетят част от атмосферата и адреналина на Формула 1 с управление на дистанционно задвижвани автомобили, базирани на истински модели, по специална състезателна мини писта. Между 11 автомобила ще избира щастливецът, който ще спечели голямата награда на изложението тази година. „По този начин искаме да позиционираме Автомобилният салон в София като изложение на бъдещето. Смятаме, че ще можем да привлечем още по-широка аудитория, като покажем всички аспекти на мобилността“, подчертават организаторите.

Международният автомобилен салон София 2019 ще се проведе от 12-ти до 20-ти октомври в Интер Експо Център в София.

Advertisement

Работно Време: 12, 13, 19 и 20.10.2019
10:00 – 20:00ч.
14 – 18.10.2019
10:30 – 19:30ч.

Прес и бизнес ден: 11 октомври

Повече информация за изложението вижте на https://sofiamotorshow.bg/

Онлайн билети могат да бъдат закупени на https://sofiamotorshow.bg/tickets/

Advertisement
Continue Reading
Advertisement