Connect with us

Музика

Мерудия с ново видео!

Avatar

Публикувано

на

Група „Мерудия“ са тук с различна визия, чисто нов видеоклип, събрал екзотичните физиономии на няколко от важните хора в българския ъндърграунд и обичания позитивен заряд, който предават чрез своята музика. За да се уверите в това, заповядайте на 21 юни 2017 г. в бар „Спутник“ от 21:00 ч​​., когато бандата ще представи видеото към парчето „Когато съм себе си“.

„Когато съм себе си“ е песен от албума, който групата издаде в края на миналата година. Режисьор на видеолентата е Георги Гаврилов, а оператор – Галина Василева. Освен „Мерудия“, в клипа себе си са и музикантите Васил Гюров, Миленита, Kottarashky, Сърмата Хари, NDOE, сценаристът и режисьор Христо ИлиевЧарли и режисьорът и музикант Димитър Таралежков. В реквизита на продукцията са включени чудновати предмети като: електрически църковен орган, автентичен чушкопек, табла, едно „Рено 4“, вертикален грамофон, винилова плоча с албума на „Мерудия“ и меден казан за ракия, който така и не се класира пред обектива.

Едноименният албум на „Мерудия“ е в отличителния им urban roots” стил и съдържа 10 парчета, сред които са хитовете „Сто двайс’ три Иракли“ и дебютният им сингъл Minimum Stress. Ще имате възможност да чуете парчетата от него на предстоящия концерт, а самото CD може да закупите онлайн през сайта на музикалния лейбъл Fusion Embassy или от дистрибуционната им мрежа.

Входът на събитието е свободен! Местата са ограничени, затова просто вземете усмивките си и заповядайте навреме.

Continue Reading
Advertisement