Connect with us

Музика

Метрополис готвят GoodBye Summer Open air!

Avatar

Публикувано

на

alan press shot1

На 14 септември Метрополис традиционно ще изпратят лятото с голямо дневно парти на открито. Този път обаче GoodBye Summer Open Air ще се проведе в индустриалната зона на София – във вътрешния двор на Хладилен завод (ул. „Индустриална“ 11, София).

DJ-колективът продължава да води електронната култура в България напред, изграждайки събитието в традицията на най-добрите дневни градски фестивали за електронна музика в света – нестандартни локации, лежерна атмосфера и качествена актуална музика и забавления.

Затова хедлайнер на Good Bye Summer 2014 ще бъде един от най-влиятелните съвременни техно артисти в света – Alan Fitzpatrick. Диджеят, чиито петъци и съботи до 2017-а година са заети, ще се срещне с българската публика в неделния следобед и ще представи най-новата си продукция, както и глобални хитове, като The Tetra, In The Beginning, Always Something For Nothing и Skeksis.

Един от ключовите артисти на гиганта Drumcode, записал издания и за авангардни лейбъли, като My Favorite Robot на James Teej и Quartz Records на Paul Ritch, Fitzpatrick е сред известен с иновативния си поглед към техно музиката – енергичен, оригинален, дълбок и включващ разнообразни стилови влияния. Понякога с феноменални женски вокали и танцувален груув, понякога с фънки елементи, а друг път – изцяло насочени към хипнотичните басови вибрации на ръба на класическия джънгъл, всичко, което Alan прави е с една цел: да държи дансинга във въздуха.

Какво по-добро от един урок по танцуване преди началото на учебната година? Изненадите далеч не са свършили, обещават организаторите на Good Bye Summer!

Advertisement

Билетите за събитието вече са в продажба. Цената на пропуските преди събитието е 12 лева (100 супер промо билета, които важат при влизане на партито преди 16.00 часа) и 14 лева (500 билета, които важат при влизане на партито преди 16.00 часа).
На самото събитие ще се продават билети на цена 16 лева (преди 16.00 часа), 20 лева (преди 19.00 часа) и 30 лева (след 19.00 часа).

Специалното ценообразуване Metropolis обясняват с желанието си да поощрят публиката да изживее GoodBye Summer Open Air като 12-часов парти маратон – цялостно и подобаващо.

Още:
FB Page: https://www.facebook.com/MetropolisDJs
FB Event: https://www.facebook.com/events/486771904759599/

GoodBye Summer Open Air се осъществява с медийната подкрепа на Dnes.bg, MikaMagazine.com, Sofialive.bg, Stand.bg, stashbg.com, Djbook.bg, Disco.bg, Djambore.com, Koncerti.bg, Timeart.bg, MySound.bg и ViewSofia.bg.

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement