Connect with us

Музика

Милена ще отбележи „30 години Rock’n’Roll“ с голям концерт на 26 май

Avatar

Публикувано

на

„Конкурент“, „Епизод“, „Уикеда“, „Обратен Ефект“, Васко Кръпката, Митко Кърнев и Бандата на Пецата са само част от специалните гости на Милена

 

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“300″]Milena_Slavova_1[/media-credit]

Рок кралицата на българската музикална сцена – Милена Славова, организира голям концерт по повод своята 30-годишнина на сцена. На 26 май 2016 г. от 20:00 ч. в зала „Универсиада“, Милена събира най-големите рок банди и изпълнители в България. Концертът „30 години Rock’n’Roll“ ще е едно от най-значимите музикални събития на годината, билетите за което са вече в продажба в мрежата на Тикетпортал. Разбира се, в стила на Милена, концертът ще премине под мотото „Да изкъртим мрака заедно“.

 

Васко Кръпката, Митко Кърнев, Буги Барабата, Шеки, Бандата на Пецата, „Обратен Ефект“, „Уикеда“, „Конкурент“, „Епизод“ и “Fyeld” са сред първите групи, които организаторите от Mr. Rock Music обявиха като част от специалните гости. Предстои обявяването на още рок легенди и приятели на Милена, които ще се включат в „30 години Rock’n’Roll“. DJane Monique пък подготвя специални визуални ефекти и лазерно шоу. В продажба са и 60 VIP билета, благодарение на които най-големите фенове на Милена ще могат да изживеят една наистина неповторима рок вечер.

Advertisement

 

По подготовката и организацията на 30-годишния юбилей на Милена Mr. Rock Music си партнират с най-големия рок бар в София – „ROCK IT“. От началото на годината стартира и серия от LIVE изпълнения, по време на които Милена изпълнява някои от най-големите си хитове за изминалите 30 години, както и парчета от последния си албум „13“.

 

Continue Reading
Advertisement