Connect with us

Музика

Милица Гладнишка, Васил Спасов и Михаил Йосифов Секстет празнуват „Живот като на кино“

Avatar

Публикувано

на

7483 1

снимка: ПР

На 17 октомври в Joy Station шеметната актриса ще пее на 8 езика, сред които унгарски и китайски   

Суинг, рок, вагон от комедийни скечове и преливащо от женственост енергийно торнадо на име Милица Гладнишка – какво повече му трябва на човек, за да заживее един „Живот като на кино“? Две неща: помощ от приятел, която да издуха негативизма от настроението ви, в лицето на Михаил Йосифов Секстет, и сърцат разказвач на музикални истории като пианиста Васил Спасов. За първия си концерт в София след  карантината комедийната фурия и една от най-добрите джаз формации избраха Joy Station, датата е 17 октомври, а началният час за скок „във филма“ е 21.

Взривоопасен тандем за пред публика, гласът на Милица Гладнишка и тромпетът на Мишо Йосифов чертаят сюжетни линии, в които силата на духа тържествува и в най-апокалиптичната сцена. Програмата включва хитови песни от култови филми като „Кръстникът“, „Сексът и градът“, поредицата за Джеймс Бонд, анимациите „Ну, погоди“ и „Семейство Флинстоун“, и др. Милица ще пее на 8 чужди езика, сред които унгарски и китайски, който звучи в началото на джаз стандарта Anything Goes от „Индиана Джоунс и Храмът на обречените“. Сцената ще оживее с истории и персонажи от игрални и анимационни филми, любими на малки и големи.

В унисон с противоепидемичените мерки клуб Joy Station работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.

Advertisement

Редуцирането на местата значи и по-малък брой билети – побързайте да вземете своя на касите на „Фантастико“, в мрежата на eventim.bg и на място в Joy Station. 

„Живот като на кино“ се случва в Joy Station с подкрепата на „Елит-Мес“. 

Continue Reading
Advertisement