Connect with us

Lifestyle

Милица Гладнишка и Константина Живова в здравословна трансформация

Avatar

Публикувано

на

Militza Gladnishka 1

Харизматичната актриса с невероятно чувство за хумор Милица Гладнишка се впуска в ново приключение, което ще промени не само фигурата й, но и целия и живот в по-здравословна и хармонична посока. В рамките на три месеца тя става част от четвъртото издание на GoBIO трансформация. Проектът вече показва стъпка по стъпка нейната промяната, която ще цели не само резултати във външния вид, но и цялостна здравословна трансформация. Начинът на живот на талантливата Милица е довел до забавяне на метаболизма и натрупване на излишно тегло, затова за нея е изготвен специален редуциращ теглото режим – меню Looking Good. Тренировъчната й програма в началото стартира с изграждане на основни двигателни навици и постепенно адаптира организма й за аеробни натоварвания и тренировки за обща и силова издръжливост. Специалният проект има амбициозната задача да промени коренно начинa й на живот, хранене и двигателна активност. А самата тя споделя, че е изключително мотивирана да изгради нови хранителни навици и да започне да спортува активно.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]Konstantina_Jivova_5[/media-credit]

Друг участник в GoBio трансформацията е атрактивната Константина Живова – блогър, модел, водеща и активна светска личност. Тя има един нетипичен за повечето хора проблем, който ще разреши в рамките на GoBio трансформацията – ниско тегло. Тя е фина, с чудесна структура и форми, но на фона на едно наистина ниско тегло 47 кг. Споделя, че винаги е била жертва на коментари за грацилната си структура и е силно мотивирана да изгради повече мускулатура, да заздрави костите си и да се чувства по-силна.

За да се случи всичко това, след  прегледа и лабораторните изследвания екипът от специалисти подбира един по-богат на протеини,  достатъчно калориен хранителен режим – меню Body Building комбиниран с правилните и редовни тренировки за постигане на търсения ефект.

В основата на специалната програма на GoBIO участниците Милица и Константина е заложена идеята за пълната промяна, която може да ни предложи здравословният начин на живот. И точно това доказва GoBIO Трансформация, с всяко следващо издание.

В предишните итрансформациии участваха Митко Павлов, Златка Димитрова и Албена Михова.

Advertisement

 

Официален сайт на Трансформацията:

www.transformation.gobio.bg

 

Официална Facebook страница:

Advertisement

https://www.facebook.com/GobioTransformation

 

Continue Reading
Advertisement