Connect with us

Lifestyle

Мисис България Ана Иванова дарява усмивки на малчугани

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Навръх именния си ден Мисис България Ана Иванова ще направи благотворително парти за своята традиционна иницатива „Дари усмивка“. Куп нейни гости ще подкрепят благородната кампания в пиано бар „Магнито“.

Това е второто събитие за годината в помощ на социално слабите деца и ще събере подаръци за малчуганите преди Коледните празници. Вместо цветя за имения ден, завърналата се на родна земя красавица ще очаква дарения за деца в неравностойно положение.

Това е втората инициатива на Ана Иванова за тази година – преди абитуриентски балове тя поде кампания за подпомагане на младежи в неравностойно положение с дарение на официални тоалети за първия им бал. Мотото на инициативата, подкрепена от куп короновани красавици, бе: „Нека заедно да помогнем на лишените от родителски грижи, на тези, които живеят в социално слаби семейства и тези, за които насилието и мизерията са ежедневие! Нека им дарим една голяма и щастлива усмивка! Заедно можем!“
Носителката на титлата Мисис България, която повече от 10 години живее в Монако, организира благотворителни инициативи и в една от най-малките, но и най-богати държави в Европа. Това й донесе една от престижните награди за благотворителност „Златно сърце“ 2014. Като президент на фондация „Монако дриймс” тя става първата българка, получила почетен медал от кмета на Монако.

Continue Reading
Advertisement