Connect with us

Музика

Митко Петров сънува песен „Без заглавие“

Avatar

Публикувано

на

Младият и талантлив български изпълнител Митко Петров атакува родната поп сцена с любовна балада, дни преди празника на влюбените – Свети Валентин.

Парчето направи своята премиера в интернет пространството и вече се радва на стотици гледания и множество  положителни коментари от почитатели на хубавата българска музика. Съвсем скоро песента ще бъде промотирана в българските радиа и телевизии.

Историята на „Без заглавие“ е изключително интересна. Митко Петров споделя, че има няколко готови песни, но именно тази мелодия и текст прозвучават в негов сън, което той възприема като добър знак и решава да реализира най-напред именно този проект.

Песента не носи заглавие, защото думите в нея идват дълбоко от човешката душа, там където всеки тайно копнее да открие своята любов и партньора в живота. Изпълнителят се надява всеки да открие частица от себе си в нея и да даде свое заглавие на парчето.

„Без заглавие“ е по музика и текст на Митко Петров, аранжимент на Юлиян Янев, а стилното видео е дело отново на Николай Гарабедян (Cybertronic Studios). В лентата участие взима очарователната Таня Недялкова, която е добре позната с главната си роля в комедийния уеб сериал „Типично“.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement